Furtun De Mop Pentru Pistol De Spălat Auto Baseus Clean Guard Multifuncțional (7,5 M) Negru (CRXC01-E01)

235 Lei
Furtun De Mop Pentru Pistol De Spălat Auto Baseus Clean Guard Multifuncțional (7,5 M) Negru (CRXC01-E01) Duza de pulverizare multifunctionala Baseus Clean Guard
Îndepărtarea murdăriei încăpățânate dintr-o mașină, udarea grădinii și spălarea vehiculelor - aceste și alte activități casnice pot deveni mult mai ușoare datorită lancei moderne Baseus pentru mașina de spălat cu presiune. Produsul asigură o spălare foarte eficientă și funcționează perfect în activitățile de zi cu zi. Acesta este un dispozitiv 2 în 1 care nu doar pulverizează, ci și spală și freacă.
Specificație: Marca: Baseus Material: ABS + PC + Aluminiu Greutate: 217,6 g Lungime: 7,5 m Conținutul setului: 1 x pistol/ lance vârful mopului 3 conectori de robinet Caracteristici majore: Spălare și spălare 2 în 1 + duză de pulverizare multifuncțională pentru spălarea mașinilor Potrivit pentru spălarea mașinilor sau vehiculelor și udarea grădinilor Datorită lancei, este posibilă extragerea apei din sursa de apă, trebuie doar să conectați la ea o mașină de spălat cu presiune Curățare mai precisă în două moduri Apa curge sub presiune, care provine din structura tubului telescopic Spălare sub presiune și spălare pentru efecte mai bune
Spălați, spălați sub presiune, clătiți – alegeți o lance care permite aplicarea apei cu spumă în două moduri. Pentru a face spălarea confortabilă, rapidă și precisă și pentru a preveni deteriorarea vopselei. Raza sa este de până la 8 m!
Utilizare convenabilă cu o singură mână
O lance este usoara si manerul ei este ergonomic. Puteți schimba modul în care aplicați apă cu o singură cheie, așa puteți schimba formele și debitul de abur. Chiar și presiunea de două ori mai mare generată în interiorul tubului telescopic garantează o spălare foarte precisă.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 04 Apr 2024, 05:27
4
vizualizări