JBM-53673 Set restaurare faruri cu polimer

191 Lei

Set restaurare faruri cu polimer

Va prezentam metoda cea mai invovatoare pentru restaurarea farurilor auto

Farurile, deteriorate in timp, devin incetosate sau chiar galbui provocand o reducere a cantitatii de lumina pe care o emit si o crestere a riscului de conducere.

Setul de restaurare a farurilor cu polimer lichid este un sistem inovator care va permite sa restaurati farurile arse, restabilind din nou starea, cu luminozitatea originala si un finisaj perfect intr-un mod foarte rapid si economic.

Este importanta restaurarea farurilor pentru a sporii siguranta, mai ales in timpul conducerii pe timp de noapte.

Pacehtul contine:

- sticla de 600ml cu polimer lichid

- cana speciala pentru incalzit polimerul

- 6 coli abrazive pentru slefuit

- o rola banda de mascare

- palnie din plastic

- capac curbat

- capac cu tub

- bloc de slefuit manual

- cutie de transport

- alimentare 220V

Mod de utilizare:

1.      curatarea farurilor - folositi alcool izopropilic sau ceva similar

2.      mascarea farurilor - folositi banda inclusa sau orice fel de banda de mascare din hartie

3.      slefuirea farurilor - pentru 90% din cazuri, vor fi suficiente granulatie incluse de coli abrazive (P600, P1000, P1500 si P2000). Pentru cazurile in care farurile sunt foarte avariate si este necesar sa slefuiti mai mult, puteti merge pana la P320. ATENTIE! Acesta este cel mai important pas. Nu va grabiti si slefuiti uniform pe toata suprafata farurului fara sa lasati imperfectiuni, intrucat acestea se vor transmite si dupa aplicarea polimerului. Ordinea de slefuire este urmatoarea: P320--gt;P400--gt;P600--gt;P800--gt;P1000--gt;P1200--gt;P1500--gt;P2000. Slefuirea se face NEAPARAT cu apa, nu uscata. Folositi un pulverizator si aplicati apa atat pe coli cat si pe far din abundenta. Daca slefutiti cu masina, incercat sa folosit discuri fara gauri, intrucat gaurile lasa microzgarieturi, iar lucrarea nu va iesi perfecta.

4.      finisarea farurilor - numita si fumigatie. Este o metoda chimica ce foloseste materiale volatile, cum ar fi polimerul lichid. Incalziti substanta in cana din kit (de regula 60-80ml sunt suficienti pentru 2 faruri). Aplicarea se face usor, cu miscari lente, astfel incat intreaga suprafata sa fie acoperita. Dupa ce farurile au fost acoperite, goliti substanta ramasa inapoi in recipientul sau pentru a fi refolosita. 

DISPOZITIVUL NU TREBUIE CONECTAT LA SURSA DE ALIMENTARE MAI MULT DE 5 MINUTE, DEOARECE O POSIBILA SUPRAINCALZIRE POATE DETERIORA CUPA DE VAPORIZARE

Data actualizării anunțului: 18 Apr 2024, 05:31
18
vizualizări