K2 Aditiv Curatat Injector Diesel Dictum 500ML W325

30 Lei
K2 Aditiv Curatat Injector Diesel Dictum 500ML W325

Descriere:
K2 Diesel Dictum este un mijloc de eliminare a tuturor depozitelor de murdărie și carbon formate în sistemul de combustibil al motoarelor diesel. Acesta dizolvă depozitele formate în pompe de înaltă presiune, șine de injecție, injectoare și pompe-injectoare.
Reduce problema fumatului și funcționării inegale a motoarelor diesel. Reduce arderea, protejează împotriva coroziunii și fumatului. Crește numărul de combustibil al cetanului. Extinde durata de viață a sistemului de combustibil. Sigur pentru toate componentele, cum ar fi: pompa de combustibil, turbocompresorul, supapa EGR, filtrul DPF, catalizatorul și conductele de combustibil.
Fotografia de mai jos arată efectul K2 Diesel Dictum. În stânga - un filtru curat. În dreapta, un filtru care a prins murdăria a fost eliminat de la injectoare de K2 Diesel Dictum.

Utilizare:
Utilizare preventivă: turnați aditivul de combustibil în rezervor și apoi completați complet. Conținutul conservei este suficient pentru 60-80 litri de motorină. Chiar și o supradoză a preparatului de două ori nu dăunează motorului.

Aplicație în caz de probleme cu motorul: Deconectați conductele de combustibil de la filtrul de combustibil. Introduceți în cutie cu K2 Diesel Dictum atât furtunuri de aspirație cât și retur (în acest fel, în loc de combustibil din rezervorul principal, pompa de înaltă presiune va aspira direct K2 Diesel Dictum). Porniți motorul, permițându-i să funcționeze la viteze mici, arzând specimenul.
Operația va fi finalizată după tragerea conținutului cutiei.
Opriți motorul înainte de a folosi întregul eșantion pentru a preveni aerisirea sistemului de combustibil.
Cantitatea rămasă de produs poate fi adăugată în rezervorul de combustibil.
Dacă produsul nu poate fi utilizat prin metoda de mai sus, întregul conținut al containerului poate fi adăugat la 60-80 litri de combustibil diesel (rezervor complet).

Consultați ghidurile noastre și aflați cum să curățați injecțiile în mașină:
•  Motor 2.0 TDI
•  Motor 1.9 TDI
•  Motor 1,5 DCI
•  Motor 2.0 HDI
•  Motor 1.6 HDI

Cod: W325
Producator: K2

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 14 Iul 2022, 05:28
23
vizualizări