K2 Gravon Kit Protectie Ceramica Vopsea K2-01486

355 Lei


K2 Gravon Kit Protectie Ceramica Vopsea K2-01486



Descriere:
Acoperire ceramică: 
Acoperirea ceramică este în prezent cunoscută în lume ca cea mai durabilă formă de protecție pentru vopsea și alte suprafețe. Asigură cel mai înalt nivel de protecție și duritate mult mai mare decât lacuri cele mai dure. După utilizare pe suprafața vopselei, se formează un strat transparent și invizibil cu o grosime de 2-3 microni, datorită căruia vopseaua este complet izolată de efectele tuturor factorilor externi.


Tehnologie:
Pe baza tehnologiei de ultimă generație, am creat un produs pentru cei mai pretențioși pasionați de automobile, asigurând 100% satisfacție cu efectul final. Acoperirea ceramică K2 GRAVON este unul dintre cele mai inovatoare produse pe care le oferim, bazat pe nanotehnologie și strict conceput pentru a garanta cel mai bun rezultat.


Avantaje:
K2 Gravon protejează suprafața de zgârieturi, murdărie, razele UV, sare de nisip, excremente de păsări, ploi și seva copacilor, resturi de insecte, coroziune și daune mecanice, cauzate de exemplu de lovirile cu pietre.
De asemenea, protejează împotriva apariției defectelor de reducere a luciului, în special a zgârieturilor circulare. Datorită acoperirii ceramice, nu este nevoie să ceară vehiculul. În plus, datorită proprietăților excelente de respingere a murdăriei și de autocurățare, nevoia de spălare a autovehiculului poate fi, de asemenea, redusă.
Spre deosebire de ceară, acoperirea ceramică nu poate fi spălată cu agenți chimici și, prin urmare, este cea mai stabilă metodă cunoscută pentru protecția suprafeței. Singurul mod în care stratul poate fi îndepărtat este lustruirea la mașină. Acest strat protejează și împotriva graffiti-urilor, deoarece vopseaua nu se lipește de suprafață și poate fi îndepărtată cu ușurință.


Aplicație:
Acoperirea K2 Gravon poate fi aplicată nu numai pe vopsea, ci și pe cauciuc, plastic, metal și sticlă. Poate fi foarte recomandat pentru diverse aplicații auto, yachting, aviație și industriale.


Directii:
Conditii optime de aplicare:
Temperatura suprafetei intre 10-35°C.
Aplicați în interior sau în zone umbrite.
Nu aplicați în condiții de umiditate excesivă.


Pregătirea suprafeței:
Curățați și uscați bine vopseaua.
Suprafața vopselei trebuie să fie lipsită de gudron, murdărie, ceară, uleiuri și protecția originală a producătorului. Utilizați K2 Clay Bar pentru a îndepărta orice murdărie reziduală din microelementele vopselei.
Defectele de vopsea și zgârieturile trebuie lustruite, de exemplu folosind o mașină de lustruit și paste de lustruit K2 Luster.


Aplicație:
Înainte de aplicarea stratului de ceramică degresați bine vopseaua folosind degresant K2 Klinet și microfibră K2 Bona.
Agitați bine flaconul și aplicați 6-8 picături pe un șervețel uscat care acoperă aplicatorul.
Aplicați cu mișcări încrucișate pe o suprafață nu mai mare de 50x50 cm, o dată.
Lăsați acoperirea să acționeze 1-2 minute la o temperatură de aprox. 20°C, apoi lustruiți suprafața cu o cârpă din microfibră (o temperatură mai mare va scurta timpul de uscare, o temperatură mai scăzută îl va crește). Nu lăsați stratul să se usuce pe vopsea.
După terminarea primului strat, așteptați cel puțin 1 oră și apoi aplicați următorul strat (pentru duritatea maximă se recomandă aplicarea a3 straturi).
Opțional, după terminarea ultimului strat, K2 Gravon Reload poate fi aplicat pentru alunecare suplimentară și adâncime de culoare.


Dupa utilizare:
Lăsați mașina de preferință în interior într-un loc uscat timp de min. 8 ore.
Nu spălați mașina cu niciun compus chimic în următoarele 7 zile.
Pentru întreținerea regulată a acoperirii (la fiecare 3-6 luni), se recomandă utilizarea K2 Gravon Reload.


Conținutul setului:
K2 Gravon 50 ml
Aplicator 1 buc
șervețele aplicatoare 5 buc
Lavetă din microfibră 1 buc


Cod: K2-01486


Producator: K2
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 22 Apr 2024, 05:02
0
vizualizări