K2 Sigma Pro Solutie Lustruit Anvelope 1L D1101

85 Lei


K2 Sigma Pro Solutie Lustruit Anvelope 1L D1101



Descriere:
K2 Sigma Pro  - lustruire și protecție, protecție și lustruire - original, o combinație perfectă. Un amestec de uleiuri prețioase, polimeri sintetici și ingrediente hrănitoare, compus într-un trio de maeștri pentru a oferi o strălucire nepământeană și o negruitate neobișnuit de profundă, infinită - efectul unei anvelope umede.
Pansament de protecție împotriva strălucirii pentru anvelope  K2 SIGMA PRO a fost creat pentru a încânta utilizatorul cu rezultatul și pentru a oferi anvelopei un aspect perfect, protejându-l în același timp împotriva murdăririi, crăparii și îmbătrânirii. Stratul hidrofob format pe suprafața cauciucului protejează împotriva condițiilor meteorologice negative și a poluării rutiere.
Este o barieră eficientă împotriva radiațiilor UV dăunătoare, care, în funcție de condițiile externe, durează până la câteva săptămâni. Formula produsului a fost compusă pentru a asigura o eficiență ridicată și un confort ridicat al muncii. Textura ușor gelată a pansamentului vă permite să ajungeți cu ușurință la orice adâncituri, coaste și perforații din anvelopă. Luciu sau un finisaj satinat delicat. Efectul final depinde de modul în care este utilizat produsul.
Fără lipire, K2 SIGMA PRO lasă un efect de luciu ridicat. După ce ați șters pansamentul cu microfibră, acesta oferă un strat subtil de satin. Lucrul cu produsul este făcut mai plăcut de aroma delicată a cireșelor suculente care plutesc în aer.
K2 Sigma Pro  este un produs de care te vei îndrăgosti.


Cod: D1101


Producator: K2
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 13 Iun 2024, 05:01
3
vizualizări