K2 Roton Pro Solutie Curatat Jante 750ML D1002

35 Lei


K2 Roton Pro Solutie Curatat Jante 750ML D1002



Caracteristici:
K2 Roton Pro a devenit un bestseller chiar înainte ca prima sticlă să părăsească producția. Special conceput, cu o formulă unică – acest produs îi va încânta pe toți cei care au ocazia să facă față oricărei provocări legate de murdăria pe roți. Visător și fără compromisuri. Născut din pasiune și experiență. Acesta este  K2 Roton Pro.


K2 Roton Pro este un excelent agent de curățare a roților cu efect „bleeding wheel”. Consistența remarcabilă a gelului îndepărtează în mod spectaculos murdăria de pe roțile din aluminiu, cromate și vopsite.
Stratul gros de gel elimină cu ușurință nămolul din plăcuțele de frână și murdăria de pe drum. „Efectul de sângerare” roșu dovedește reacția chimică cu murdăria, arătând eficiența curățării și permițând controlul procesului de curățare.
Puternic, eficient și sigur pentru elemente vopsite, cauciuc sau materiale plastice. Are pH neutru și poate fi folosit și ca deironizant pentru curățarea elementelor vopsite de contaminanți metalici.
În plus, am înlocuit parfumul caracteristic acestui tip de produse cu un parfum delicat de cireșe pentru a face K2 Roton Pro și mai confortabil în utilizare.
În caz de murdărie puternică, se recomandă utilizarea K2 Roton Pro cu peria de detaliere K2.


Cod: D1002


Producator: K2
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 17 Apr 2024, 05:00
19
vizualizări