K2 Clima Fresh Spray Curatat Ac Cherry 150ML K222CH

21 Lei

K2 Clima Fresh Spray Curatat Ac Cherry 150ML K222CH



Descriere:
K2 Clima Fresh este un agent extrem de eficient și ușor de utilizat pentru aerul răcoritor. Îndepărtează mirosurile neplăcute care apar din cauza murdăriei și umezelii din sistemul de ventilație. Întregul proces nu durează mai mult de câteva minute. Potrivit pentru toate tipurile de aer condiționat. Lasă un miros proaspăt după utilizare.


Mod de utilizare:
Închideți toate ușile și ferestrele.
Setați fluxul de aer la putere maximă, recircularea la circuit închis, aerul condiționat la rece.
Împingeți scaunul șoferului cât mai departe posibil și înclinați spătarul.
Agitați preparatul și lăsați-l în spatele scaunului șoferului.
Apăsați butonul de pulverizare până când se blochează. Ieși din mașină.
După aproximativ 10 minute, răcoritorul ar trebui să se oprească. Puteți intra în mașină. Aruncați containerul uzat și ventilați mașina înainte de a conduce.
Setați recircularea la circuit deschis.


Functionarea corecta a climatizarii:
Un sistem eficient de climatizare are un efect pozitiv asupra confortului și crește siguranța la volan. S-a constatat că conducerea îndelungată într-o mașină supraîncălzită poate duce la un accident. Pentru o funcționare eficientă, se recomandă reîmprospătarea regulată a sistemului de aer condiționat, împreună cu înlocuirea filtrului de cabină o dată pe an sau la fiecare 15.000. km. Mirosurile neplăcute provin de la aerul condiționat, deoarece ciupercile cresc acolo, ceea ce poate provoca alergii. Aerul condiționat trebuie utilizat pe tot parcursul anului, aerul condiționat pornit usucă perfect aerul și astfel protejează geamurile de ceață. Utilizarea aerului condiționat în timpul iernii asigură ungerea corectă a componentelor sistemului. Vara, pentru a răci rapid interiorul încălzit al mașinii, deschideți mai întâi geamurile și ventilați mașina, apoi porniți aerul condiționat. Dacă este posibil, parchează la umbră. După oprirea aerului condiționat, ventilatorul suflantei ar trebui să se aprindă încă o vreme. Se recomandă utilizarea aerului condiționat cu înțelepciune, setând temperatura nu mai mică de +21 C și diferența de temperatură nu depășind 7 ° C în raport cu temperatura ambiantă. În acest fel, după părăsirea mașinii, nu suntem expuși la un salt prea mare de temperatură și la riscul de a răci. Utilizarea aerului condiționat crește consumul de combustibil cu aproximativ 0,5 l / 100 km. În acest fel, după ce părăsim mașina, nu suntem expuși la o schimbare prea mare de temperatură și la riscul de a răci. Utilizarea aerului condiționat crește consumul de combustibil cu aproximativ 0,5 l / 100 km. În acest fel, după ce coborâm din mașină, nu suntem expuși la un salt prea mare de temperatură și la riscul de a răci. Utilizarea aerului condiționat crește consumul de combustibil cu aproximativ 0,5 l / 100 km.


Cod: K222CH


Producator: K2
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 28 Feb 2024, 05:17
6
vizualizări