Kit Protectie Ceramica Labocosmetica Sam & Hpc 30ML LAB52

579 Lei


Kit Protectie Ceramica Labocosmetica Sam & Hpc 30ML LAB52



Caracteristici:
Protectie Ceramica #Labocosmetica #SAM, 30ml este o protectie de sine statatoare care, datorita tehnologiei "Self-Assembled Monolayer" pe care se bazeaza, poate fi aplicata ca un singur strat, asigurand o protectie chimica-fizica eficienta pe orice tip de caroserie. Odata aplicata pe suprafata, #SAM formeaza spontan o acoperire datorita absortiei chimice si auto-organizarii moleculelor organice constand din "grupuri de cap" si grupari chimice "functionale" selectate (molecule functionalizate) pentru a obtine cel mai bun echilibru intre protectia fizica si performanta hidrofoba.
Protectia #Labocosmetica #HPC, 30ml dechide calea catre o categorie complet noua a protectiilor. Datorita tehnologiei sale "nano hydro-gel", creeaza o membrana hidrofoba cu o matrice polimerica formata din "blocuri de constructie", care formeaza zabrele si adera direct la suprafata la temperatura ambientala, creand un strat extrem de rezistent si elastic. #HPC este rezistent la raze UV, solutii chimice si saline ce provoaca coroziune si pete greu de inlaturat. Datorita proprietatilor antistatice, masina va ramane mai curata timp mai indelungat. Protectia HPC poate fi aplicata singura sau ca strat de sacrificiu peste #SAM.
Protectiile ceramice #Labocosmetica au fost supuse testelor de stres diferite, mai intai in laborator si apoi direct in mediul inconjurator, datorita colaborarii cu diferiti detaileri internationali. Am selectat orasele cu cele mai extreme conditii climatice din lume: Dubai (Emiratele Arabe Unite) pentru caldura infioratoare si furtunile sale, Delphi (India) si Manila (Filipine) pentru ceata sufocanta si caldura tropicala, Moscova (Rusia) si Goteborg (Suedia) pentru frig si conditiile de drum, pe langa marile capitale europene unde conditiile climatice si rutiere sunt cu siguranta mai normale.
Trebuie mentionat ca pe toata durata testelor nu a fost intotdeauna posibila respectarea programului de intretinere a protectiei ceramice recomandat de noi. Acest lucru ne-a permis sa verificam starea suprafetei tratate in cea mai proasta situatie. Cu rezultatele numeroaselor teste, am realizat o medie ponderata unde se poate observa ca un an de viata al acoperirilor noastre este de aproximativ 15.000 km.
Pe baza acestor date, putem afirma, așadar, ca durata minima a Kit Protectie Ceramica #Labocosmetica #SAM & #HPC, 30ml este de 60.000 km sau 4 ani.
Kit Protectie Ceramica #Labocosmetica #SAM & #HPC 30ml contine:
1 x Protectie Ceramica #Labocosmetica #SAM, 50ml
1 x Protectia Labocosmetica #HPC, 30ml
1 x Aplicator Protectie Ceramica #Labocosmetica
3 x Laveta microfibre Suede 10 x 15 cm
1 x Laveta microfibre Suede 40 x 40 cm
1 x Manusa protectie
Cantitate: 1 kit



Cod:  LAB52


Producator: Labocosmetica


Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
1
vizualizări