Liqui Moly Lotiune Pentru Spalare Maini (Sapun) 2L 3345

130 Lei

Liqui Moly Lotiune Pentru Spalare Maini (Sapun) 2L 3345



Descriere:
Agent de curăţare sub formă de pastă, cu acţiune blândă, neutră, cu substanţe pentru protecţia pielii. Conţine exclusiv particule abrazive care nu afectează mediul. Nu conţine solvenţi şi are un pH uşor acid. Datorită compoziţiei se asigură menţinerea stratului de protecţie anti-acidă a pielii. Acest lucru a fost dovedit în numeroase teste dermatologice. Produsul este realizat în principal pe baza materiilor prime organice.


Proprietăți
-Are efect hidratant
-Neutru pentru piele
-Utilizări multifuncționale
-Capacitate mare
-Testat dermatologic


Date tehnice:
Culoare / aspect: bej
Termen de valabilitate: cel putin 24 de luni închis in ambalaj original
Valoarea pH: 6,0 - 6,9 (20°C)
Densitate la  20 ° C: 0,82 - 0,95 g/cm³
Viscozitate: ~15 - 30 Pas
Punct de aprindere: > 100 ° C
Formă: pastă
Miros: portocală
Comportament spumant la 24°C: bun


Domeniu de aplicare:
Curăţă temeinic chiar şi murdăria puternică, precum uleiurile, grăsimile, gudronul, bitumul, cernelurile de tipar şi multe altele, fără a solicita prea tare. Substanţele grase de calitate superioară, de provenienţă naturală, asigură rehidratarea pielii. Săpunul de mâini nu înfundă scurgerile şi conductele.


Notă: 
Pentru dozare, utilizați un dozator pentru o sticlă moale Liqui Moly (nr. 3336)
În funcție de sistem (dozajul dozatorului), cantitatea de dozaj de aprox. 3 g sau 1 ml este suficient. Frecați bine curățătorul în mâini uscate până când murdăria se dizolvă. Apoi adăugați puțină apă și spălați-le bine. În cele din urmă, clătiți bine mâinile și uscați-vă lor.


Comentarii
Compatibil cu pielea 
Testat dermatologic complet și pHneutral. Fabricat numai din materii prime de cea mai înaltă calitate. Sistem sinergic complex tensioactiv curăță în timp ce agenții lipidici de înaltă calitate din surse naturale au un efect hidratant asupra pielii.


Cerinte legale
În conformitate cu Ordonanța privind produsele cosmetice, Directiva CE privind produsele cosmetice și Legea privind produsele alimentare și bunurile de utilizare zilnică.  Nu face obiectul Legii substanțelor chimice sau a Acordului, Ordonanța substanțelor periculoase. Nu necesită un certificat de siguranță CE


Date ecologice
Nu este supus legii privind compatibilitatea mediului conform Legii agenților de spălare și de curățare. Respectă cerințele impuse de
legea în ceea ce privește biodegradabilitatea materialelor pe bază de detergent.


Depozitare:
În conformitate cu Ordonanța privind produsele cosmetice, poate să fie depozitate sigilate în recipientele sale originale la temperatura camerei timp de cel puțin 24 de luni.


Ambalaje disponibile 
2 L Art. nr. 3345


Cod: 3345


Producator: Liqui Moly

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 17 Apr 2024, 05:00
1
vizualizări