Liqui Moly Pasta Lichida De Spalare A Mainilor 500ML 3355

45 Lei

Liqui Moly Pasta Lichida De Spalare A Mainilor 500ML 3355



Descriere:
Pentru spălarea temeinică a mâinilor, cu menajarea acestora. Înlătură murdăria persistentă precum vopselele, uleiul şi particulele rezultate prin abraziune la frânare. Menajează mâinile şi este economic. Testat dermatologic. Frecaţi temeinic pe mâinile uscate şi clătiţi. Efect de curăţare optim în combinaţie cu crema de îngrijire a mâinilor Liqui Moly (nr. art. 3358) şi protecţia invizibilă a mâinilor Liqui Moly (nr. art. 3334).


Proprietăți:
-Neutru pentru piele
-Fără poluare pentru mediu
-Miros plăcut
-Comportament spumant deosebit


Date tehnice:
Culoare / aspect: bej
Termen de valabilitate: 24 de luni închis in ambalaj original
Valoarea pH: ~5,5 (1%)
Densitate: ~ 1,025 g/ml
Viscozitate: vâscozitate medie
Punct de aprindere: n.a.
Formă:lichid
Miros: parfumant
Comportament spumant la 24°C: bun


Domeniu de aplicare
Pentru curăţarea mâinilor murdărite.


Notă: 
Pentru dozare, utilizați un dozator pentru pastă lichidă Liqui Moly  (nr. 3336) 
Frecați cu grijă cantitatea distribuită de Dozator în mâinile uscate. Curăță murdăria de pe piele și continuă să te speli cu puțină apă. 
După aceasta, spălați-vă mâinile cu multă apă. Apoi usucă mâinile temeinic.


Comentarii:
Toleranță piele

Pasta lichidă de spălare a mâinilor a fost supusă unor teste medicale extinse ale pielii și s-au dovedit a fi non-iritante. Produsul conține o combinație materiale de bază care au fost testate și s-a dovedit tolerant la piele. Produsul conține, de asemenea agenți de protecție cutanată extrem de eficienți.


Cerinte legale:
Produsul este în conformitate cu Ordonanța privind produsele cosmetice, Directiva CE privind produsele cosmetice și Legea privind produsele alimentare și bunurile de utilizare zilnică. Nu face obiectul Legii substanțelor chimice sau Ordonanța substanțelor periculoase


Date ecologice:
Nu este supus legii privind compatibilitatea mediului conform Legii agenților de spălare și de curățare. Cu toate acestea, produsul respectă această lege în ceea ce privește biodegradabilitatea necesară pentru materialele de bază pentru detergenți.


Depozitare:
În conformitate cu Ordonanța privind produsele cosmetice, poate să fie depozitate sigilate în recipientele sale originale la temperatura camerei timp de cel puțin 24 de luni.


Ambalaje disponibile:
500 ml Art. nr. 3355
10 L Art  nr. 3354


Cod: 3355


Producator: Liqui Moly

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 17 Apr 2024, 05:00
1
vizualizări