Liqui Moly Schnell-Reiniger PRO Spray Curatat Universala Rapida Frane / Ambreiaj 500ML 3368

29 Lei

Liqui Moly Schnell-Reiniger PRO Spray Curatat Universala Rapida Frane / Ambreiaj 500ML 3368



Descriere:
Spray universal - Liqui Moly Schnell-Reiniger PRO
Volum - 500 ml


Liqui Moly Schnell-Reiniger PRO Quick Cleaner este o combinație selectată de solvenți fără acetonă și clor pentru curățarea și degresarea rapidă și ușoară a pieselor structurale din zonele auto și industriale. Datorită tensiunii superficiale scăzute, acest detergent rapid are o putere de penetrare excelentă și, ca rezultat, dizolvă cu ușurință uleiurile, grăsimile, rășinile, precum și reziduurile de gudron și murdăria, chiar și în locuri ascunse. După evaporarea solvenților, o suprafață degresată rămâne fără urme.


Liqui Moly Schnell-Reiniger PRO  facilitează foarte mult munca de instalare. Îndepărtează uleiul, grăsimea și alți contaminanți rapid și eficient. Degresează suprafețele fără a lăsa urme. Economisește timp și costuri, asigură lucrări de reparatie impecabile. Bun pentru îndepărtarea reziduurilor de rășină și grăsime. Are o putere de penetrare excelentă. Nu lasa urme.


Soluția de curățare universală Likvi Moli Schnel-Reiniger  este concepută pentru curățarea și degresarea rapidă și eficientă a diferitelor piese: frâne, ambreiaje, cutii de viteze, precum și pentru lucrări de instalare și reparatie. Îndepărtează urmele de ulei și grăsime de pe suprafețele podelei, tapițerie și diverse materiale.


Proprietăți:
Aerosol, conține naftă ușoară (fracțiune de ulei hidrogenat cu punct de fierbere scăzut). Are un miros tehnic scăzut și se evaporă foarte repede. Îndepărtează contaminanții prin dizolvare și prin acțiunea mecanică puternică a jetului de aerosoli. Propulsorul CO2 oferă un jet de medicament foarte direcționat, eliminând necesitatea unui tub de pulverizare lung.


Principalele caracteristici:
Putere mare de penetrare
Evaporare rapidă și fără reziduuri
Dizolvă reziduurile rășinoase și gudronoase
Elimină contaminanții din ulei și grăsimi
Greutate specifică ridicată a substanțelor active
Absolut fără clor și acetonă
Nu afectează mediul înconjurător
Economic și versatil în utilizare
Utilizarea Schnell-Reiniger PRO vă permite să îndepărtați rapid și eficient murdăria de pe diverse părți, facilitând foarte mult procesul de curățare și economisind timp.


Date tehnice:
Baza: amestec de solventi, fara acetona si clor
Culoare: transparent, incolor
Stare: lichid, aerosol
Punct de aprindere: < 21 °C
Gaz de lucru: CO2


Scopul aplicatiei:
Curatator rapid datorita posibilitatii de utilizare universala poate fi folosit in industrie, atelier, agricultura, hobby, etc.


Frâne:
Frâne cu tambur și disc, garnituri, plăcuțe de frână, cilindri, arcuri, bureți


Ambreiaj:
Garniturile ambreiajului, placa de presiune a ambreiajului și piese generale ale ambreiajului


Transmisie:
Mecanism de schimbare automată, suport planetar, pompă de ulei, benzi de frână, ambreiaje, viteze


Instalare si reparare:
Carburator, pompa de combustibil, piese de motor, echipamente electrice precum regulator, alternator si starter. Îndepărtează petele de ulei și grăsime de pe podele, textile și tapițerie.


Industrial:
Pentru îndepărtarea murdăriei persistente, cum ar fi ulei, grăsime, reziduuri de silicon, marker permanent, reziduuri de cauciuc și ceară. Soluție optimă pentru suprafețe și materiale sensibile precum oțel inoxidabil, cupru și aliaje de aluminiu.


Aplicație:
Pulverizați produsul pe părțile contaminate și așteptați ca acesta să se scurgă. După ce solvenții s-au evaporat, rămân piesele curate și fără grăsimi.


Cod: 3368


Producator: Liqui Moly

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 29 Mar 2024, 05:35
5
vizualizări