Liqui Moly Solutie Intretinere Cauciucuri Si Anvelope 1538 500ML

40 Lei
Liqui Moly Solutie Intretinere Cauciucuri Si Anvelope 1538 500ML

Descriere
Solutia pentru intretinere cauciuc a fost dezvoltat special pentru a oferi tratamentul optim pentru componentele şi anvelopele din cauciuc. Solutia curata cauciuc, protejează şi îmbunătăţeşte aspectul anvelopelor si componentelor din cauciuc într-un singur proces. Solutia improspateaza culorile, păstrează stralucitoare şi elastice componentele din cauciuc şi previne îngheţarea garniturilor din cauciuc de la uşii la închidere pe timpul iernii.

Proprietăţi
Protejează, curăţă şi tratează componente de cauciuc într-un singur proces - Previne îngheţarea garniturilor de cauciuc de la uşii - Improspateaza componentele din cauciuc si mentine elasticitatea lor- Simplu de utilizat

Caracteristici tehnice:
Baza:pigmenti / preparatului tratament / siliconi
Culoare: alb
Formă: lichid
Densitate la 20 ° C: 1,00 g / cm ³
Valoarea pH-ului: 7.8
Punct de aprindere: > 70 ° C
Solubilitate în apă: miscibil

Domeniul de utilizare:
Special utilizat pentru tratamentul, protecţia şi pregătirea suprafetelor componentelor din cauciuc, cum ar fi anvelope, chedere si covorase din cauciuc, etc. in domeniul auto.

Mod de utilizare:
Agitaţi bine doza înainte de folosire. Pe suprafeţe mici, aplicati solutia pe o cârpă şi se trateaza componenta. Pe suprafeţe mari, aplicati direct pe suprafata care urmează să fie curăţate şi frecaţi cu o panza sau cârpă. Nu pulverizaţi pe discurile de frana. Aplicarea regulată asigura aspect optim.

Ambalaje disponibile:
Solutie intretinere cauciucuri  400 ml Art. nr. 1538

Cod: 1538
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 29 Mai 2024, 05:02
24
vizualizări