Mannol Kit Reparatie Suprafete Din Piele 9803

70 Lei

Mannol Kit Reparatie Suprafete Din Piele 9803



Descriere:
Kit de reparare a pielii - un kit convenabil și ușor de utilizat pentru restaurarea suprafețelor din piele naturală și artificială și vinil. Poate fi folosit atât pentru repararea tapițeriei și a panourilor interioare auto, cât și în viața de zi cu zi pentru repararea mobilierului, îmbrăcămintei din piele, pantofilor, genților și valizelor, merceriei, precum și scaunelor bărcilor, motocicletelor și altor autovehicule, acoperișuri. a decapotabilelor etc.


Proprietăţi:
- Repara eventualele găuri, fisuri, tăieturi, arsuri pe suprafeţele din piele şi vinil, precum şi lovituri pe acestea din urmă;
- Setul include compuși de reparare rezistenti la căldură de spate culori, permițându-vă să obțineți orice nuanță atunci când amestecați. Nuanța corespunzătoare suprafeței de tratat poate fi selectată folosind tabelul atașat;
- Kitul include un set de trei coli de hartie termorezistenta cu cele mai comune texturi de piele si vinil;
- Rezultatul dorit este atins fără costuri semnificative.


Aplicare:
1. Pregătiți și curățați zona deteriorată.
Curățați zona deteriorată cu un aspirator de uz casnic. Înainte de a începe lucrul, asigurați-vă că zona este uscată. Tăiați cu grijă locurile uzate și firele în exces, precum și marginile carbonizate cu foarfece sau cuțit. Când ardeți, îndepărtați tot materialul carbonizat. Dați locului deteriorării margini netede - ar trebui să faceți o gaură în material cu margini netede.
2. Introduceți suportul din material sub zona deteriorată. Folosiți o spatulă pentru a împinge suportul de material sub gaură la pasul 1. Pentru a repara găurile mari mai mari de 6 mm, tăiați suportul de material la o dimensiune puțin mai mare decât orificiul rezultat. Folosiți o spatulă pentru a netezi suportul din material. Lipiți suportul din material pe interior cu lipici de vinil. Uscați cu un uscător de păr.
3. Alegeți o hârtie termorezistentă cu textura care se potrivește cel mai bine cu textura suprafeței deteriorate. Pe spatele foii selectate de hârtie rezistentă la căldură, desenați conturul zonei deteriorate. Acest lucru vă va permite să poziționați corect punctul de transfer de căldură pentru unealta în punctul 8.
4. Reparatie daunele profunde. Pentru deteriorări profunde, cum ar fi pe un tablou de bord din vinil, utilizați adeziv de vinil transparent cu umplutură și o spatulă pentru a nivela zona deteriorată la nivelul suprafeței inițiale. Adezivul se va micșora ușor pe măsură ce se usucă, lăsând un gol care va fi ulterior umplut cu un compus de reparare colorat.
5. Folosind tabelul pentru selectarea culorii sau identificați empiric un set de compoziții de reparare care, atunci când sunt amestecate, vor curea nuanța necesară. Amestecați acest set în cantitatea necesară în recipientul de amestecare pentru a obține nuanța dorită. Verificați dacă nuanța se potrivește frecând o cantitate mică de amestec pe suprafața nedeteriorată, apoi îndepărtați-o cu o cârpă.
6. Aplicați amestecul de reparare. Odată ce adezivul de vinil este uscat, utilizați o spatulă pentru a aplica amestecul uniform și ușor pe zona deteriorată. Ștergeți orice exces din jurul găurii sau daune. Nu acoperiți zona deteriorată.
7. Asezati hartie termorezistenta cu textura pe zona de reparat. Lipiți-l deasupra amestecului de reparare, asigurându-vă că conturul marcat este direct deasupra zonei deteriorate. Nu-l muta. Dacă reparația are loc pe o suprafață verticală, fixați hârtia cu bandă adezivă deasupra.
8. Tratament termic. Aceasta este o etapă foarte importantă în procesul de reparare. Porniți fierul de călcat și lăsați-l să se încălzească la o temperatură ridicată timp de cel puțin patru minute. Așezați vârful instrumentului de transfer de căldură direct pe fier de călcat și lăsați câteva minute să se încălzească din fier. Apoi apăsați unealta pe conturul de lucru pe hârtie termorezistentă și mângâiați zona reparată într-o mișcare circulară cu puțin efort timp de 20-30 de secunde. Scoateți hârtia termorezistentă din zona reparată.


Setul include:
Compus de reparare rezistent la căldură de spate culori (negru, albastru, verde, roșu, maro, alb și galben) - 7 buc.
Lipici de vinil - 1 buc.
Suport din material textil - 1 buc.
Set de hartii termorezistente cu trei texturi diferite - 3 buc.
Tabel pentru selectarea unei nuanțe - 1 buc.
Spatula - 1 buc.
Capacitate de amestecare - 1 buc.
Instrument de transfer de căldură - 1 buc.


Cod: 9803


Producator: Mannol
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 26 Mar 2024, 05:00
12
vizualizări