Mannol Spray Pornire Motor 450ML 9669

25 Lei

Mannol Spray Pornire Motor 450ML 9669



Descriere:
Motor Starter - un produs special pentru aerosoli conceput pentru a facilita pornirea motorinei (inclusiv cu injectoare de pompă și sistem common rail) și benzină (injecție și carburator), atât motor în două, cât și în patru timpi, pentru autoturisme, camioane, utilaje de construcții și agricole, motociclete, mopede, ATV-uri, snowmobile, ferăstraie cu lanț, scule cu gaz, echipamente de grădină, precum și motor marine și pentru bărci de toate tipurile, motor cu compresor etc. Oferă pornire rapidă și fiabilă în timpul iernii, chiar și în condiții de frig extrem, umiditate ridicată, bujii umede, alimentare neregulată cu combustibil și o baterie moartă. Este o combinație de substanțe active foarte inflamabile, inclusiv esteri.


Proprietăți:
- Conține aditivi lubrifianți speciali care exclud uzura și micropresiunea grupului cilindru-piston la pornirea motorului;
- Protejează motorul de coroziune;
- Prelungeste durata de viata a motorului si a bateriei atunci cand este folosit in mod regulat;
- Îmbunătățește aprinderea combustibilului;
- Are o putere calorică crescută și asigură o ardere uniformă și completă a amestecului combustibil-aer;
- Din punct de vedere economic.


Aplicare:
Agitați balonul. Pulverizați produsul direct în filtru de aer sau în conducta de admisie timp de 5-7 secunde, apoi porniți imediat motorul. Pentru motoarele pe benzină, apăsați ușor pedala de gaz. Pentru motoarele diesel, apăsați pedala de gaz împotriva defectării. Nu pulverizați bujii și părțile sistemului de încălzire.


Notă:
Deoarece produsul conține substanțe inflamabile, nu este permis să fumeze atunci când îl utilizați și nu poate fi utilizat în apropierea unui foc deschis sau a altor surse de aprindere.


Cod: 9669


Producator: Mannol
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
16
vizualizări