Meguiar's Smooth Surface Clay Kit 3 Argila Decontaminare Medie Auto + Solutie Detailing Rapid G191700

255 Lei

Meguiar's Smooth Surface Clay Kit 3 Argila Decontaminare Medie Auto + Solutie Detailing Rapid G191700



Descriere:
Cu Kit-ul Meguiar's Smooth Surface Clay, ai tot ce ai nevoie pentru un rezultat neted ca oglinda. Ușurează aplicarea cearei și prelungește durata de viață a protecției.


Cum se utilizează:
Lucrați întotdeauna pe suprafețe reci și la umbră. Mai întâi spălați vehiculul cu șampon și ștergeți-l cu un prosop din microfibră. Tăiați argila în trei bucăți. Pulverizați Quik Detailer pe suprafața de tratat pentru o lubrifiere maximă. Mutați o bucată de argila înainte și înapoi pe suprafața lubrifiată până când contaminarea este îndepărtată. Păstrați întotdeauna suprafața umedă cu Quik Detailer. Dacă suprafața argilei se murdărește, frământați și îndoiți argila într-o față curată. La final, ștergeți suprafața cu o cârpă din microfibră și evaluați rezultatul. Dacă este necesar, repetați operația până când suprafața este netedă în oglindă.


Sfat:
Ca măsură preventivă, utilizați regulat Quik Detailer pentru a îndepărta murdăria în timp ce este proaspătă, pentru a preveni lipirea sau zgârierea suprafeței. Argila nu va elimina petele precum petele de rugină, micro-zgârieturile și oxidarea.


Caracteristici:

Produsul este nou


Cod: G191700


Producator: Meguiar's
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 04 Sep 2024, 05:35
1
vizualizări