Meguiar's Solutie Protectie Piele Mirror Bright Leather Lotion 414ML MB0414EU

100 Lei
Meguiar's Solutie Protectie Piele Mirror Bright Leather Lotion 414ML MB0414EU

Lotiunea va asigura pielii o curatenie in profunzime, intr-o formula fara grasime usor de aplicat. Da-i pielii tale tratamentul pe care il merita. Cei de la Meguiar's au folosit vasta lor experienta de ingrijire auto in procesul de fabricatie a lotiuni Mirror Bright Leather. Formula simpla este aplicata cu un aplicator din microfibra moale sau de spuma si este usor inlaturata folosind un prosop moale de microfibra. Nu va pata sau sa albeasca cusaturile.

Folosind creme hidratante specializate, Meguiars Mirror Bright Leather patrunde adanc in porii din piele pentru a indeparta murdaria si alte impuritati. Odata stearsa de pe suprafata pielii veti avea o suprafata curata si conditionata. Luciul scazut va faca ca pielea sa arata ca noua din nou.

Solutie Curatare & Hidratare Piele Meguiar's Mirror Bright Leather Lotion, 414ml are o formula bazata pe decenii de experienta Meguiar's pentru a va oferi o ingrijire naturala de cea mai inalta calitate. Aceasta formula ce se aplica manual conditioneaza si protejeaza pielea fara a lasa in urma un aspect lucios. Foloseste Solutie Curatare & Hidratare Piele Meguiar's Mirror Bright Leather Lotion, 414ml pentru curatarea si hidratarea pielii auto. Lasa in urma un aspect satinat de nou.

Cod: MB0414EU

Producator: Meguiar's
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 01 Mai 2024, 14:11
2
vizualizări