Moje Auto Detailer Set 30 Buc Microfibra Portocaliu 19-652

49 Lei

Moje Auto Detailer Set 30 Buc Microfibra Portocaliu 19-652



Descriere:
Set de 30 de cârpe din microfibră fără cusături. Microfibră fără sudură tăiată cu laser, care va funcționa bine atât la curățarea interiorului, cât și la vopseaua mașinii. Sigur pentru suprafețele curățate.


Avantaje:

Tăiat cu laser, fără cusături,
Sigur pentru suprafețele curățate,
Multifunctional.


Cum se utilizează:
Vei avea nevoie:
Microfibră fără sudură Moje Auto Detailer într-o cutie


Pasul 1
Utilizați cârpe pentru amenajarea interior

Un set de cârpe din microfibră tăiate cu laser va fi perfect pentru a detalia interiorul mașinii tale. Pot fi folosite uscate sau umede. Datorită tăierii cu laser, nu există cusături și este mai sigur de utilizat. Doar scoateți o cârpă și folosiți-o, de exemplu, pentru curățare sau frecare cu conservanți. Microfibra este excelentă la colectarea murdăriei și este perfectă pentru lustruire și colectarea excesului de pregătire.


Pasul 2
Utilizați cârpe pentru detalii externe:

Cârpele din microfibră tăiate cu laser vor funcționa bine și pentru detaliile exterioare. Le poți folosi, printre altele, pentru lustruirea vopselei după ceară, Quick Detailer sau pentru îndepărtarea reziduurilor de paste de lustruit. De asemenea, va fi ideal pentru lustruirea materialelor plastice, de exemplu, după îmbrăcare. Tăierea cu laser asigură siguranță maximă pentru suprafețele lustruite.


Pasul 3
După utilizare, se spală și se usucă:

Cârpele fără cusături pot fi spălate și uscate ca orice altă microfibră. Cel mai bine este să folosiți un șampon special pentru spălarea microfibrelor. Nu uitați să spălați cârpa imediat după terminarea lucrării. Preparatele nu trebuie lăsate să se usuce sau să se murdărească. Spălați cârpele la 40°C fără înălbitor sau balsam. Spălați-le întotdeauna cu alte cârpe din microfibră. Se usucă în mod natural, atârnând pe o linie sau într-un uscător de rufe. Nu uscați niciodată microfibră pe calorifere!


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-652


Producator: Moje Auto
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 26 Mai 2024, 05:08
1
vizualizări