Moje Auto Solutie Curatat Bord Mat 750ML 19-002

17 Lei

Moje Auto Solutie Curatat Bord Mat 750ML 19-002



Descriere:
My Auto Cockpit Protectant mat este un lapte de îngrijire pentru cockpit cu adaos de ceară naturală. Curăță și îngrijește părțile din plastic ale interiorului mașinii. Lasă suprafețele mate curățate. Întârzie procesul de îmbătrânire a plasticului. Poate fi folosit și pentru barele de protecție nevopsite, spoilere, cauciuc. Nu gras. Are efect antistatic și previne depunerea prafului.


Avantaje:

Funcționare multidirecțională - îndepărtarea murdăriei și a prafului, reînnoire și întreținere
Restabilește profunzimea culorii și aspectul original al suprafeței cockpitului
Protecție împotriva prafului excesiv și a radiațiilor UV


Utilizare:
Vei avea nevoie:
My Auto Cockpit Protectant mat .
O cârpă moale.


Pasul 1
Agitați recipientul:

Înainte de utilizare, agitați bine recipientul pentru a amesteca ingredientele. Datorită acestui lucru, Moje Auto Cockpit Protectant mat va obține consistența potrivită și va asigura o funcționare eficientă și sigură.


Pasul 2
Deblocați atomizorul:

Moje Auto Cockpit Protectant mat este echipat cu un pulverizator pentru o dozare ușoară a produsului. Declanșatorul trebuie deblocat pentru a-l folosi. Deblocați atomizorul răsucind vârful de pulverizare.


Pasul 3
Aplicați preparatul pe suprafață:

My Auto Cockpit Protectant mat poate fi folosit în două moduri - aplicat direct pe suprafața curățată sau cu o cârpă moale. Indiferent de metodă, preparatul trebuie întins uniform pe suprafață cu o cârpă moale.


Important! Nu folosiți preparatul pe volan, pedale sau geamuri!


Pasul 4
Polonez-o:

După aplicarea produsului, suprafața este lustruită pentru scurt timp. My Auto Cockpit Protectant mat lasă un finisaj mat.


Pasul 5
Blocați atomizorul:

După terminarea lucrărilor, blocați atomizorul rotind vârful în poziție „off” și puneți preparatul într-un loc sigur. Nu uitați să nu lăsați întotdeauna astfel de agenți la îndemâna copiilor!


Informații suplimentare:
Deoarece cabina de pilotaj este cel mai adesea realizată din diverse materiale, ar trebui să fie utilizate preparate aproape universale. Moje Auto Cockpit Protectant mat aparține grupului de preparate sigure pentru elementele din plastic nevopsite. Este ideal pentru curățarea și îngrijirea tabloului de bord cu un finisaj mat. Formula specială a preparatului garantează o protecție eficientă a cockpitului împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV și are efect antistatic. Se menține curat mai mult timp.


Merita citit: Șervețelele mele auto din cabina de pilotaj într-o nouă versiune de parfum


Sfaturi:
Sfat 1
Cum să restabiliți aspectul vechi al tabloului de bord?

Un tablou de bord neglijat își pierde rapid culoarea intensă, făcându-l să pară murdar tot timpul. Pentru a-i reda aspectul anterior, trebuie doar să aplicați Moje Auto Cockpit Protectant mat . Deja după prima utilizare, cockpitul își va recăpăta profunzimea culorii. Un finisaj mat necesită utilizarea unor preparate selectate corespunzător. My Auto Cockpit Protectant mat este unul dintre acele produse care ar trebui să fie în garajul fiecărui fan auto.


Sfatul 2
Ce să ștergeți cockpitul zilnic?
Curățarea interiorului mașinii trebuie făcută în mod regulat și relativ des. Având grijă de curățenie, ne pasă și de confortul și sănătatea noastră și a pasagerilor noștri. Dacă este necesar să ștergeți cabina de pilotaj între tratamente, merită să utilizați pentru aceastaȘervețelele pentru carlinga mea de vanilie - mat. Înmuiate cu un preparat special destinat utilizării pe carlingele mate, acestea garantează eficiența atât în ​​​​curățare, cât și în îngrijire.


Sfatul 3
Cum să combateți rapid mirosul neplăcut?

Ridică de la serviciu un coleg care fumează țigări și nu știi să scapi de mirosul neplăcut de tutun din mașină? incearca-lAbsorbantul meu automat de mirosuri nano argintcare neutralizează instantaneu mirosul neplăcut. Eficacitatea preparatului se datorează utilizării tehnologiei cu nanoparticule care absoarbe eficient mirosurile neplăcute. Datorită acesteia, vei elimina rapid orice aromă și vei recăpăta prospețimea.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-002


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 22 Apr 2024, 05:02
4
vizualizări