Moje Auto Solutie Curatat Piele Balsam 3 In 1 250ML 19-582

25 Lei

Moje Auto Solutie Curatat Piele Balsam 3 In 1 250ML 19-582



Descriere:
O formulă avansată concepută pentru a curăța și îngriji pielea, prevenind uscarea, decolorarea și crăparea acesteia. Conține o emulsie foarte concentrată cu ulei de avocado care hrănește pielea și îi adâncește culoarea naturală. Preparatul creează o barieră de protecție împotriva razelor UV dăunătoare și a oxidării. Pătrunde adânc în piele.


Avantaje:

Curăță în profunzime, pătrunzând adânc în piele
Redă culoarea și strălucirea
Conține ulei de avocado


A nu se utiliza pe piele intoarsa, ultra-microfibre (Alcantara) si nubuck.
Aplicați produsul numai pe pielea impregnată. Dacă suprafața este foarte murdară, curățați-o cu o cârpă umedă înainte de a aplica produsul. Verificați într-un loc discret pentru modificări de culoare după aplicare. Dacă da, întrerupeți utilizarea.
Stai departe de copii!


Utilizare:
Vei avea nevoie:
Loțiunea de curățare a pielii My Auto 3in1 .
O cârpă curată, umedă.
O cârpă moale cu o culoare naturală pentru aplicarea loțiunii.
O cârpă moale și curată pentru lustruire.


Pasul 1
Agitați preparatul:

Agitați loțiunea de curățare a pielii My Auto 3-în-1 înainte de a o folosi . De mai multe ori, mișcând viguros recipientul în sus și în jos, va amesteca preparatul. Aceasta operatie este necesara pentru a obtine consistenta corecta a balsamului si pentru a amesteca ingredientele active.


Pasul 2
Curățați suprafața:

Nu aplicați loțiunea pe o suprafață murdară. Prin urmare, ștergeți mai întâi pielea cu o cârpă curată și umedă. După îndepărtarea murdăriei, putem trece la aplicarea preparatului. Totuși, nu uitați să testați produsul într-un loc discret!


Pasul 3
Frecați preparatul în piele:

Aplicați o cantitate mică de preparat pe o cârpă moale de culoare naturală. Apoi, folosind mișcări sferice, frecați balsamul în piele, răspândindu-l uniform pe suprafață.


Pasul 4
Așteptați 1-2 minute:

Lăsăm Loțiunea de curățare a pielii My Auto 3-în-1 să acționeze aproximativ una sau două minute. În acest timp, ingredientele active ale preparatului vor reacționa cu tapițeria.


Pasul 5
Lustruiți suprafața:

După timpul indicat de producător, îndepărtați excesul cu o cârpă curată și uscată. Apoi lustruiți suprafața pentru un timp. Dacă este necesar, repetăm ​​operația pas cu pas.


Informații suplimentare:
My Auto Leather Cleaning Lotion 3in1 are trei functii: curata, ingrijeste si hidrateaza tapiteria din piele naturala. Datorită compoziției sale, este sigur de utilizat și va funcționa bine în utilizarea de zi cu zi. Îndepărtează eficient murdăria dură de pe tapițeria din piele și îi redă strălucirea naturală. Formula avansată, foarte concentrată, îngrijește perfect pielea, creând o barieră protectoare pe suprafața acesteia. Cu utilizarea regulată, hidratează tapițeria și îi conferă o moliciune naturală. Este un produs care va satisface așteptările chiar și ale celor mai pretențioși pasionați de automobile. Destinat pentru îngrijirea completă a tapițeriei din piele.


Merita citit: Cum să îngrijești tapițeria din piele din mașină


Sfaturi:

Sfat 1
Cât de des ar trebui să curățați tapițeria din piele?

Pielea dintr-o mașină este asociată cu prestigiul. Cu toate acestea, necesită mult mai multă îngrijire decât alte tipuri de tapițerie. Pielea închisă la culoare trebuie curățată cel puțin o dată la trei luni, pielea deschisă la culoare mult mai des. Atingând în mod regulat Loțiunea de curățare a pielii Moje Auto 3in1 , obțineți o garanție de îngrijire și întreținere corespunzătoare. În cazul tapițeriei ușoare, curățarea profundă trebuie efectuată cel puțin o dată pe lună.


Sfatul 2
Ce merită să porți cu tine în mașină?

Vehiculele cu tapițerie din piele ar trebui să fie și ele echipateMy Auto Wipes pentru tapițerie din piele - lămâie. Este un produs de neînlocuit atunci când pielea este murdară cu produse puternic colorante. În acest caz, îndepărtați murdăria cât mai curând posibil. Lăsând pata mai mult timp, putem duce la pătrunderea acesteia în structura tapițeriei. Ca urmare, eliminarea acestuia va fi mai deranjantă.


Sfatul 3
Întreținerea completă a tapițeriei din piele - ce altceva poate fi folosit?

In intretinerea tapiteriei din piele, calitatea preparatelor folosite este extrem de importanta. Întinzând pentruMoje Auto Preparation pentru intretinerea tapiteriei din piele, puteți proteja suplimentar scaunele împotriva murdăriei. Este un produs care previne eficient coroziunea biologică naturală și redă aspectul original. Un preparat blând, dar eficient pentru utilizare regulată.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-582


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 22 Apr 2024, 05:02
14
vizualizări