Moje Auto Solutie Curatat Plastic 2 In 1 750ML 19-072

15 Lei

Moje Auto Solutie Curatat Plastic 2 In 1 750ML 19-072



Descriere:
Un preparat excelent pentru curățarea materialelor plastice. Curăță toate elementele din materiale plastice (de exemplu, plastic, linoleum, piele artificială etc.) Reînvie culorile, îndepărtează temeinic petele, chiar și pe cele mai supărătoare. Lasa un parfum placut. Nu este necesară clătirea.


Avantaje:
Dubla actiune - curata si degreseaza
Sigur pentru toate tipurile de materiale plastice
Atomizorul ușurează aplicarea


Utilizare
Vei avea nevoie:
My Auto Cleaner pentru plastic ,
O cârpă moale, de exemplu, microfibră.


Pasul 1
Agitați recipientul:

Înainte de a aplica preparatul pe suprafața de curățat, agitați puternic recipientul. Această operațiune va permite amestecarea temeinică a preparatului și obținerea consistenței potrivite.


Pasul 2
Deblocați atomizorul:

Răsuciți vârful atomizatorului pentru a debloca declanșatorul. Nu uitați să închideți și să fixați atomizatorul când ați terminat!


Pasul 3
Pulverizați suprafața de curățat:

Aplicați preparatul pe suprafața de curățat, pulverizându-l bine cu agentul. După aplicarea produsului, așteptați aproximativ 1 minut pentru ca ingredientele active să pătrundă în murdărie.


Pasul 4
Ștergeți suprafața cu o cârpă:

Ștergeți bine suprafața cu o microfibră. Îndepărtând preparatul de pe suprafață, veți îndepărta și orice murdărie, inclusiv petele grase. Agentul degresează eficient și oferă suprafeței curățate o strălucire și revigorează culorile.


Pasul 5
Repetați dacă este necesar:

Dacă murdăria a fost atât de puternică încât primul strat al agentului nu a putut face față acesteia, operațiunea trebuie repetată. Cu toate acestea, de obicei, după prima curățare, suprafața este impecabil curată și strălucitoare.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-072


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 11 Iun 2024, 05:00
5
vizualizări