Moje Auto Solutie Curatat Tapiterie Antibacteriana 3 In 1 750ML 19-641

25 Lei

Moje Auto Solutie Curatat Tapiterie Antibacteriana 3 In 1 750ML 19-641



Descriere:
Curatator si dezinfectant pentru tapiterie. Produsul are proprietăți bactericide și drojdicide. Numărul autorizației de introducere pe piață pentru biocid: 8048/20


Avantaje:

Neutralizează eficient mirosurile neplăcute,
Curăță și dezinfectează tapițeria și materialele plastice,
Omoara bacteriile si drojdia.


Tapițeria murdară nu este doar o problemă estetică. Este, de asemenea, un habitat periculos pentru bacteriile care provoacă mirosuri neplăcute și reprezintă o amenințare serioasă pentru sănătatea pasagerilor. Sunt deosebit de periculoase pentru copiii mici și sugari, așa că merită să dezinfectați regulat tapițeria. Detergentul de tapițerie Moje Auto Antibactterico 3in1 este un produs care are proprietăți de curățare și dezinfectare. Sigur și ușor de utilizat, garantează curățenia igienă a suprafețelor tapițate și a materialelor plastice.


Utilizare
Vei avea nevoie:
Moje Auto Antibacterio 3in1 de curățat tapițerie ,
Un burete cu pori mari, o cârpă sau o perie de curățare
Aspirator,
O găleată cu apă curată pentru a clăti buretele.


Pasul 1
Aspirați suprafața curățată:

Înainte de a trece la procedura de curățare și dezinfecție, aspirați tapițeria. Pulverizarea temeinică a suprafeței va garanta eficacitatea preparatului. De asemenea, în cazul dezinfectării suprafețelor din plastic, praful și alți contaminanți trebuie îndepărtați.


Pasul 2
Aplicați preparatul:

Pulverizați tapițeria de la o distanță de aproximativ 20 de centimetri. Când aplicați detergentul pentru tapițerie Moje Auto Antibactterico 3in1 pe suprafață, asigurați-vă că acoperiți întreaga suprafață de curățat.


Pasul 3
Asteapta cateva minute:

Conform recomandarii producatorului, asteptati 5 minute dupa aplicarea detergentului de tapiterie Moje Auto Antibacterio 3in1 . Acesta este momentul în care ingredientele active ale agentului ucid toate bacteriile și drojdiile și intră într-o reacție chimică cu suprafața murdară.


Pasul 4
Curățați suprafața:

Curățați suprafața după 5 minute. Pentru piesele din plastic, se poate folosi o cârpă umedă sau un burete cu pori mari. Pentru tapițeria foarte murdară, puteți folosi o perie. Cu toate acestea, cel mai bine este să curățați cu un burete umed. Frecați suprafața până când murdăria este îndepărtată.


Pasul 5
Ștergeți din nou tapițeria:

Daca tapiteria si-a recapatat culoarea, este timpul sa indepartati preparatul. Pentru a face acest lucru, clătiți buretele cu apă curată, stoarceți-l și ștergeți bine din nou suprafața curățată. O astfel de „curățare” va îndepărta resturile de preparat care a legat murdăria.


Informații suplimentare:
My Auto Upholstery Antibacterio este un produs de mare putere care oferă multe beneficii de care fiecare șofer va fi mulțumit. Ca răspuns la semnalele venite de pe piață, Moje Auto a decis să dezvolte și să introducă în oferta sa un agent profesional pentru curățarea și dezinfectarea tapițeriei și a tuturor elementelor din plastic din mașină. Utilizarea produsului va face ca tapițeria să-și recapete aspectul anterior. Va părea mult mai tânără decât este de fapt. Materialul își va recăpăta adâncimea anterioară de culori și, în același timp, toate picăturile și petele de la băuturi și reziduurile alimentare frecate adânc în fibre vor dispărea. În mașină va exista un miros plăcut, care va face fiecare călătorie mai plăcută pentru șofer și pasageri.


Curat și sigur


My Auto Upholstery Antibacterio nu este doar un produs care curata, ci si dezinfecteaza. Are proprietăți bactericide și drojdicide, ceea ce este confirmat de numărul de autorizare pentru produsul biocid: 8048/20. Utilizarea regulată a agentului se va traduce în siguranță atunci când călătoriți. Șoferul și pasagerii vor respira aer de mai bună calitate, mai puțin invaziv pentru tractul respirator. Un alt avantaj al produsului este viteza și simplitatea utilizării. Este suficient să aplicați preparatul pe tapițerie de la o distanță de 20 de centimetri și după 5 minute, când apare o reacție chimică, începeți curățarea cu un burete, cârpă sau perie umed. Moje Auto Upholstery Antibacterio este o măsură care, odată încercată, va deveni rapid un produs obligatoriu în fiecare garaj și atelier.


Produsul are un număr de autorizație de introducere pe piață pentru biocid: 8048/20.


Merita citit: Curățarea și dezinfectarea tapițeriei - Tapițerie antibacteriană


Sfaturi
Sfat 1
De ce este atât de importantă dezinfecția mașinii?

Mulți oameni uită că mașina este de fapt a doua noastră casă. Petrecem mult timp în ea călătorind în fiecare zi la serviciu, la cumpărături, la școală sau în excursii de weekend în familie. La fel ca acasă, în mașină se acumulează agenți patogeni dăunători sănătății. Pentru mulți dintre ei, mașina este un mediu foarte prietenos pentru a trăi. Prin urmare, merită să efectuați în mod regulat curățarea și dezinfectarea amănunțită a suprafețelor tapițate și din plastic. Alegând detergentul pentru tapițerie Moje Auto Antibacterio 3in1, o vom face rapid, eficient și în siguranță!


Sfatul 2
Ai grija de aer conditionat!

Aerul condiționat în mașină este acum standard. Toată lumea își folosește beneficiile, dar, din păcate, nu toată lumea își amintește despre îngrijirea corespunzătoare. Și până la urmă, curățarea sau dezinfectarea aerului condiționat nu este o procedură atât de dificilă. Mai ales dacă alegiMy Auto CleanAir Arctic! Este un produs extrem de rapid de utilizat, fără unelte, pentru curățarea și dezinfectarea aerului condiționat. În doar 15 minute, aerul condiționat va fi curat din punct de vedere igienic, iar interiorul mașinii va fi umplut de prospețime arctică!


Sfatul 3
Curățenia este completată de un parfum proaspăt!

Dacă curățați și dezinfectați în mod regulat aerul condiționat și tapițeria, mașina dvs. nu va fi învinsă de mirosurile neplăcute. Cu toate acestea, în ciuda curățeniei igienice, merită să atârnați un pandantiv aromat care va spori experiența plăcută. Simțul mirosului este foarte important pentru noi. Parfumurile ne pot face să ne simțim mai bine sau mai rău. Atârnat de oglindăMy Auto Insenti Fresh Crystals Oceaninteriorul va fi umplut cu un parfum plăcut care va pune toți pasagerii într-o dispoziție excepțional de bună!


Curățenia igienă nu este doar o plăcere de a conduce, ci și o garanție a siguranței! Amintiți-vă acest lucru când ajungeți la preparate de curățare și dezinfectare. Cele de la marca Moje Auto sunt verificate si testate. Așa că poți fi sigur că alegi cu înțelepciune!


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-641


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 22 Apr 2024, 05:02
4
vizualizări