Moje Auto Solutie Detailing Rapid Ceara Sintetica 750ML 19-606

19 Lei

Moje Auto Solutie Detailing Rapid Ceara Sintetica 750ML 19-606



Descriere:
Ceara de lustruire rapida protejeaza vopseaua de depunerile de praf, ofera o stralucire instanta si protectie vopselei. Adâncește culoarea naturală a lacului și îl protejează împotriva radiațiilor UV. Poate fi folosit pe toate suprafețele exterioare ale vehiculului precum geamuri, materiale plastice, elemente din cauciuc. Pentru toate tipurile de vopsele. Nu lasa dungi albe.


Avantaje:

Protejează lacul împotriva factorilor externi,
Lasa un efect lucios,
Poate fi folosit și pe ferestre, suprafețe cauciucate și din plastic,
Nu lasa urme,
Adâncește culorile,
Ușor și instantaneu de utilizat.


Utilizare:
Vei avea nevoie:
My Auto Fast Ceară sintetică ,
Lavete din microfibră - una pentru întins și una pentru uscare.


Pasul 1
Spălați mașina de murdărie grea:

Ceara sintetică Moje Auto Quick este un preparat pentru detalierea rapidă, care ar trebui folosită pe o suprafață curățată. Desigur, poate fi folosit pe vopseaua ușor praf, dar nu o folosim pe caroserii foarte murdare. Așa că spălați bine mașina înainte de a aplica preparatul.


Pasul 2
Pulverizați suprafața:

Ceara sintetică My Auto Fast este un preparat gata de utilizare. Doar deblocați atomizorul și pulverizați suprafața de la o distanță de aproximativ 20 de centimetri. Când dispersați agentul, asigurați-vă că acoperiți uniform suprafața. Pentru rezultate mai bune, utilizați produsul în loturi.


Pasul 3
Distribuiți produsul:

Când acoperiți suprafața cu My Auto Fast Synthetic Wax , atingeți microfibră. Frecați bine agentul pe suprafață, colectând excesul de preparat. Faceți câteva mișcări viguroase, frecând și frecând în același timp preparatul în lac. Veți observa cum Quick Wax formează o acoperire pe suprafața sa.


Pasul 4
Uscați suprafața:

Acum atingeți o a doua cârpă din microfibră și uscați bine suprafața. Făcând mișcări viguroase, nu numai că vei usca, dar vei și lustrui lacul. Vei observa rapid efectul produsului, care lustruieste perfect suprafata. Îndepărtați orice dungi, lăsând vopseaua uscată și strălucitoare.


Pasul 5
Utilizați ceară rapidă și pe materiale plastice:

Ceara sintetică My Auto Fast oferă un efect de luciu rapid și protejează perfect atât caroseria mașinii, cât și materialele plastice exterioare. Așa că îl poți folosi pe toată suprafața exterioară a mașinii, inclusiv pe elementele din plastic și chiar pe geamuri! Aplicați-l în același mod ca pe lac și urmați instrucțiunile anterioare.


Informații suplimentare:
Ceara lucioasă rapidă oferă o protecție eficientă a vopselei împotriva depunerii prafului și, de asemenea, garantează o strălucire imediată. Adâncește și revigorează culoarea naturală a lacului și, în același timp, îl protejează împotriva radiațiilor UV. Produsul poate fi folosit pe orice tip de lac si pe geamuri, materiale plastice, elemente din cauciuc si orice alte materiale care constituie suprafata exterioara a vehiculului. Rețeta My Auto Fast Synthetic Wax a fost dezvoltată astfel încât să nu apară dungi albe după utilizare. Produsul este extrem de usor de folosit, poate fi folosit temporar, deoarece procesul de epilare este eficient si rapid.


Dacă căutați o modalitate rapidă de a lustrui vopseaua mașinii sau a motocicletei, asigurați-vă că consultați My Auto Fast Synthetic Wax. Acest preparat rapid de utilizat și cu efect imediat nu numai că va oferi caroseriei mașinii o strălucire de showroom, ci o va proteja și el. Conține ingrediente responsabile pentru protecția împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV. Creează un strat de ceară pe caroseria mașinii, care protejează eficient și împotriva depunerii prafului. Datorită unei formule speciale, vă permite să obțineți rapid efectele dorite. Disponibil într-o sticlă ergonomică cu atomizor, garantează o dozare precisă și confort de utilizare. Acest preparat este ideal pentru toți pasionații de automobile care apreciază confortul!


Spa acasă pentru mașina ta
Vopseaua mașinii tale este pusă la încercare în fiecare zi, este, de asemenea, expusă impactului negativ al factorilor externi, precum radiațiile solare, înghețul, praful sau ploaia. Toate acestea fac ca odata cu trecerea timpului sa nu arate bine, trecerea timpului sa fie clar marcata pe ea. Cu toate acestea, acest lucru poate fi prevenit prin utilizarea produselor cosmetice de îngrijire potrivite. Mașina ta, mai ales din exterior, are nevoie de protecție și, în plus, de strălucire. Ceara sintetică rapidă te va ajuta rapid și cu utilizarea unui singur produs, protejează lacul împotriva efectelor nocive ale factorilor externi și îi conferă o strălucire proaspătă.


Merita citit: My Auto Fast Ceară sintetică - Nou


Sfaturi:
Sfat 1
Cum să îngrijești lacul astfel încât să-și păstreze aspectul perfect?

Îngrijirea corpului este o adevărată provocare. Mai ales când vine vorba de mașini cărora le place „să doarmă sub nor”. Dacă îți ții mașina afară, trebuie să ai grijă de vopseaua ei! Efectele condițiilor meteorologice dăunătoare și radiațiile UV îl fac să-și piardă strălucirea în timp. Merită să folosiți în mod regulat produse cosmetice pentru corp de bună calitate. Ajungând, printre altele, la ceara sintetică Moje Auto Quick , îi puteți oferi o protecție adecvată împotriva condițiilor externe.


Sfatul 2
Cu ce ​​ar trebui să îmi spăl mașina pentru a nu zgâria vopseaua?

Vopseaua este o parte reprezentativă a oricărei mașini. Îngrijirea adecvată necesită, de asemenea, o selecție atentă a accesoriilor. Când spălăm mașina, facem adesea greșeli care au ca rezultat zgârieturi.Cum să o evităm? Este suficient să speli mașina în mod conștient și folosind preparate și accesorii de cea mai înaltă calitate. Vă recomandăm pentru spălare temeinicăMănușa mea de spălătorie auto Detailer auto. Este o șaibă convenabilă sub forma unei mănuși care vă va permite să îndepărtați în siguranță chiar și particulele de nisip, fără riscul de a zgâria vopseaua!


Sfatul 3
Uscați mașina după spălare!

Dacă vă pasă de un luciu mare al caroseriei, merită să uscați mașina bine după fiecare spălare. Șoferii care au folositSticlă lichidă My Auto Detailerau mult mai usor. Acest preparat are proprietăți hidrofobe, datorită cărora apa, chiar și cu murdărie, curge eficient de pe suprafață. Nu lasă dungi, iar uscarea este aproape inutilă. Dacă doriți să îndepărtați restul de apă din lac, merită să ajungețiMy Auto Detailer Microfibră cu două fețe. Fibrele sale super absorbante leagă rapid apa, iar caroseria mașinii va rămâne impecabil de uscată și strălucitoare.


Cosmeticele selectate corespunzător joacă un rol extrem de important în îngrijirea lacului. Dacă diagnosticați corect problema și ajungeți la produse dovedite, de bună calitate, mașina dumneavoastră își va recăpăta rapid strălucirea din showroom! Preparatele Moje Auto Detailing sunt produse atent selectate care au fost create pentru fanii pretențioși ai automobilelor. Se vor dovedi atât într-un studio profesional de detaliere, cât și în garajul unui adevărat ciudat de patru sau două roți!


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-606


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 22 Apr 2024, 05:02
1
vizualizări