Moje Auto Solutie Dezghetat Yale Extra Puternica -50°C 50ML 25-013

8 Lei

Moje Auto Solutie Dezghetat Yale Extra Puternica -50°C 50ML 25-013



Descriere:
Dezghețatorul Moje Auto Lock este un preparat eficient pentru problemele legate de deschiderea încuietorilor la temperaturi scăzute. Vă permite să deblocați rapid și eficient încuietorile ușilor mașinii și, în același timp, lubrifiază și întreține sistemul. Datorită proprietăților sale speciale, preparatul protejează eficient împotriva recongelării. De asemenea, are proprietăți anticorozive, care previne îmbătrânirea prematură a încuietorilor și protejează elementele metalice împotriva umezelii. Acesta este un produs de neînlocuit în protecția de iarnă.


Avantaje:

Se dezgheta pana la -50°C
Unge și păstrează încuietorile
Are proprietăți anticorozive
Previne reînghețarea
Funcționează rapid


Cum se utilizează
Vei avea nevoie:
Dezghețatorul mașinii mele


Pasul 1
Agitați recipientul

Agitați bine recipientul înainte de utilizare. Doar agitați-l energic de câteva ori și My Car Lock Degivrarea va fi gata de utilizare.


Pasul 2
Scoateți capacul

Scoateți capacul de siguranță.


Pasul 3
Injectați preparatul

Preparatul este echipat cu o duză specială de dozare, datorită căreia puteți injecta agentul direct în lacăt. Doar așezați vârful duzei pe încuietoare și apăsați ușor, împingând o cantitate mică de preparat în interiorul încuietorului.


Pasul 4
Deschide încuietoarea

După câteva secunde, introduceți cheia și deschideți încuietoarea. Puteți folosi preparatul nu numai pentru încuietori auto. De asemenea, va funcționa bine pentru dezghețarea lacătelor, încuietori pe porți, garaje etc. Poate fi folosit și pentru alte mecanisme de înghețare.


Pasul 5
Închideți și depozitați preparatul

După terminarea lucrărilor, închideți preparatul cu capacul inclus. În acest fel veți proteja produsul împotriva scurgerilor necontrolate. Apoi puneți dezghețatorul My Car Lock într-un loc sigur. Păstrați-l departe de căldură și la îndemâna copiilor.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 25-013


Producator: Moje Auto
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 12 Iun 2024, 05:03
4
vizualizări