Moje Auto Solutie Lipit Radiatorul 400ML 19-082

19 Lei

Moje Auto Solutie Lipit Radiatorul 400ML 19-082



Descriere:
Moje Auto Radiator Sealant este agentul de ultimă generație pentru etanșarea scurgerilor de la sistemele de răcire. Elimina fisurile de pana la 0,9 mm si scurgerile pe furtunuri. Preparatul este sigur pentru toate tipurile de radiatoare și radiatoare din metal și aluminiu, nu înfundă canalele radiatorului și alte elemente ale sistemului.


Avantaje:

Sigilează instantaneu toate scurgerile radiatorului
Sigur pentru toate tipurile de răcitoare


Utilizare:
Vei avea nevoie:
Etanșantul meu auto pentru radiatoare ,
Manusi de protectie.


Pasul 1
Porniți motorul:

Sigilantul meu auto pentru radiatoare ar trebui folosit pe lichid cald. Prin urmare, înainte de a-l aplica, porniți motorul și așteptați ca lichidul să se încălzească. Lăsați motorul pornit și la ralanti pentru câteva minute.


Pasul 2
Puneți mănuși de protecție:

Sigilantul meu auto pentru radiatoare este iritant pentru piele. Prin urmare, aveți grijă și purtați mănuși de protecție înainte de a utiliza produsul. De asemenea, protejați-vă hainele și efectuați activitățile cu atenția cuvenită.


Pasul 3
Agitați recipientul:

Amestecați bine My Auto Radiator Sealant înainte de utilizare . Pentru a face acest lucru, agitați bine sticla, astfel încât preparatul să fie bine amestecat. Produsul preparat în acest fel este gata de utilizare.


Pasul 4
Turnați etanșantul în radiator:

Turnați sigilantul finit în radiator, amintindu-vă să mențineți motorul pornit. Se mai lasă câteva minute, astfel încât materialul de etanșare să se poată amesteca liber cu lichidul de răcire. Produsul se va întări și va etanșa eficient orice scurgeri. Sigilantul meu auto pentru radiatoare este suficient pentru sisteme de răcire de până la 20 de litri.


Pasul 5
Spălați-vă pe mâini:

Dacă nu ați purtat mănuși de protecție, spălați-vă mâinile imediat după efectuarea tuturor activităților.


My Auto Radiator Sealant este produsul de ultimă generație care etanșează eficient și imediat scurgerile din sistemul de răcire. Poate fi folosit cu succes pentru toate tipurile de calorifere din metal și aluminiu. Elimină instantaneu fisurile de până la 0,9 mm, menținând în același timp siguranța componentelor sistemului de răcire. Funcționează rapid și nu necesită dezasamblarea sistemului. Este un produs destinat inlaturarii imediate a scurgerilor care pot duce la supraincalzirea motorului.


Merita citit: Cum să aveți grijă de radiatorul din mașină– cum să adăugați singur lichid de răcire la radiator?


Sfaturi:
Sfat 1
Se scurge repede lichidul de răcire? Verificați dacă există scurgeri!

Dacă observați o pierdere mai rapidă a lichidului de răcire doar vara, problema nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare. Dacă nu sunt vizibile scurgeri, atunci trebuie luate măsuri imediat! Nu trebuie să rămâneți fără aceste tipuri de lichide, deoarece pot cauza supraîncălzirea motorului și deteriorarea acestuia. Așadar, aplicați    My Auto Radiator Sealant , care va elimina imediat defectul. Ceea ce este important, nu împiedică circulația fluidului în sistemul de răcire, ceea ce îl face complet sigur de utilizat.


Sfatul 2
Înlocuiți sau completați lichidul de răcire?

Lichidul de răcire din radiator este responsabil pentru disiparea corespunzătoare a căldurii și protejează motorul de supraîncălzire. Cu toate acestea, în timp, își pierde proprietățile, așa că nu mai oferă performanțe optime. Completarea lichidului este, desigur, necesară, dar merită să-l înlocuiți cu unul nou la fiecare doi ani. Dacă nu vrei să joci diluție, pariază peMy Auto Mobiler Long Life - antigel VERDE gata de utilizare. Produsul este complet sigur pentru toate tipurile de radiatoare, garantează funcționarea optimă a motorului în toate condițiile.


Sfatul 3
Ce să faci când un furtun explodează?

Există o mulțime de furtunuri sub capotă care aduc și ieși fluide. Scurgerile minore pot fi reparatie cu agenți speciali de etanșare. Dar dacă furtunul sparge? Atunci merită să aveți la îndemânăBandajul meu de reparație autocare va sigila rapid fisura. Datorită rezistenței sale excelente la temperaturi ridicate, apă și uleiuri, oferă ajutor imediat.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-082


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 02 Apr 2024, 05:25
11
vizualizări