Nanolex Tyre & Rubber Restorer Dressing Anvelope & Chedere 750ML NXTIR07

89 Lei


Nanolex Tyre & Rubber Restorer Dressing Anvelope & Chedere 750ML NXTIR07



Descriere:
Cauciucul este un produs derivat natural, ceea ce inseamna ca este perisabil si predispus la a deveni fragil si a craca in timp. Nanolex Tyre & Rubber Restorer - Dressing Anvelope & Chedere a fost special dezvoltat pentru a contracara aceasta problema si este formulat pentru a mentine suprafetele din cauciuc flexibile si a arata ca noi. Acest produs face acest lucru prin utilizarea unui amestec unic de agenti de conditionare pentru restabilirea umiditatii si a uleiurilor pierdute. Nanolex Tyre & Rubber Restorer - Dressing Anvelope & Chedere confera protectie UV de lunga durata. In conditii normale de condus si vreme, acest dressing are o durabilitate de aproximativ 1000 km.
Nanolex Tyre & Rubber Restorer - Dressing Anvelope & Chedere ofera un aspect natural dupa primul strat aplicat. Daca doriti un aspect mai lucios, puteti aplica inca un strat.
Caracteristici:
Baza solvent: DA
Adauga protectie: DA
Protectie UV: DA
Nivel stralucire: 2/5
Durabilitate: 3 saptamani +
Instructiuni de utilizare:
Toate suprafetele ce vor fi tratate cu Nanolex Tyre & Rubber Restorer - Dressing Anvelope & Chedere trebuie sa fie curatate si complet uscate inainte de aplicare. Pentru rezultate optime, aplicati 3 - 4 picaturi pe un aplicator pentru anvelope si intindeti pe anvelopa, cat mai uniform posibil. Dupa aplicare, trebuie lasat sa se usuce 1 - 2 ore inainte de a putea conduce masina. Daca acest lucru nu este posibil, puteti sterge usor anvelopa cu o laveta din microfibre.
Nanolex Tyre & Rubber Restorer - Dressing Anvelope & Chedere este dezvoltat, testat si produs in Germania.
Cantitate: 750 ml
Cod: NXTIR07


Producator: Nanolex 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
1
vizualizări