Adaugă anunț

Pachet Paste Polish 3M 3 Buc 250ML

240 Lei
Pachet Paste Polish 3M 3 Buc 250ML

3M Pasta Abraziva Extra Fine Plus Galben 80349 250ML

Descriere:
-Noua pasta abraziva Extra Fina a fost conceputa special pentru lacurile moderne rezistente la zgariere. Este deasemenea excelenta atat ca pasta abraziva cat si ca polish (2 in 1) pentru sistemele de vopsire 2K.
-Se foloseste impreuna cu doua accesorii - Blana de oaie (cod: 01927) pentru rata de taiere superioara la etapa de redat luciu si respectiv Buretele Galben ( cod: 50488) de redat luciu pentru obtinerea unei finisari / luciu excelente.

Cod: 80349


3M Pasta Abraziva Fast Cut Plus Verde 250ML

Descriere:
-Alegerea profesionistilor in domeniu! Acest abraziv cu actiune rapida inlatura zgarieturile profunde de pe vopsea de retus sau vopseaua originala. Aplicat folosind o masina profesionala rotativa 3M Fast Cut Plus este usor de folosit si garanteaza un finish lucios!
-Performanta rapida ce va economiseste timpul
-Finish cu grad mare de luciu
-Rapid si usor de curatat
-Capac verde ce se potriveste buretelui verde de compound de la 3M

Produsul se potriveste tuturor tipurilor de vopsea, inclusiv cele mai dure si ceramice, avand rezultate impresionante.

Cod: 50417


3M Pasta Abraziva Ultrafina SE Albastru 0.25KG

Descriere:
-Desi 3M a fost initial conceput, special pentru utilizarea pe lacurile ceramice moderne, s-a dovedit a fi ideal si in utilizarea pe alte lacuri dure, in situatii in care nivelul de taiere trebuie sa fie mic, iar luciul trebuie sa fie mare pentru corectia vopselii. 3M Ultrafina  cuprinde un amestec unic de micro-abrazive (tip dimishing) si ofera avantaje distincte din punct de vedere al calitatii finisajului si a timpului de lucru, impreuna cu simplitatea si usurinta utilizarii. 3M Ultrafina  poate fi folosit cu masina rotativa sau cu cea orbitala, acest lucru facandu-l ideal pentru folosirea de catre pasionatii de detailing

Cod: 50383
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 12 Iul 2020, 05:09
94
vizualizări