Poorboy's World Black Hole Show Glaze Vopsea 473ML PB-BH-16

100 Lei

Poorboy's World Black Hole Show Glaze Vopsea 473ML PB-BH-16



Descriere:
Bucurați-vă de strălucirea mașinii tot timpul! Vedeți singuri ce face ca Black Hole Poorboy's să fie cel mai vândut produs din lume!
Black Hole Show Glaze este formulat exclusiv pentru vehicule de culoare închisă. Black Hole umple urme ușoare de vârtej pentru a aduce finisajului tău o strălucire strălucitoare, lucioasă și elegantă.
Black Hole Show Glaze continuă după pasul de lustruire și înainte de produsul ultimului pas (LSP), fie că este o ceară, un etanșant sau ambele. Black Hole Show Glaze facilitează menținerea strălucirii unei mașini de spectacol, chiar și pentru șoferii zilnici.
Știm cât de greu este să detaliezi ori de câte ori ne-am dori cu toții. Nu puteți scoate lustruitorul pentru fiecare vârtej nou sau imperfecțiune minoră care apare pe vopsea. Black Hole vă permite să ascundeți imperfecțiunile minore pe vehiculele întunecate până când le puteți elimina ulterior. Dar nu vă gândiți nici măcar o secundă că un vehicul în stare perfectă nu poate fi îmbunătățit prin utilizarea Black Hole înainte de LSP-ul dvs., se numește glazură pentru mașini de spectacol dintr-un motiv! Folosirea Black Hole pe un vehicul bine întreținut vă va spori strălucirea, luciul și alunecarea.
Black Hole este pentru orice vopsea închisă la culoare, inclusiv straturi transparente, o singură etapă sau ceramică. Negru și roșu pot fi greu de întreținut, dar Poorboys Black Hole Show Glaze le face să arate bine în fiecare zi. La fel ca toate produsele Poorboys, Black Hole poate fi aplicat în SUN sau SHADE. Aplicați-l cu mâna sau cu mașina pentru a curea o suprafață extrem de lucioasă și lucioasă.
Utilizați manual sau cu mașina, la soare sau la umbră, ștergeți și lăsați să se îndepărteze.
Recomandări pentru tampon de lustruire la mașină: tampon de finisare finală sau de finisare, aplicare cu viteză mică.
Poorboy's World Glaze Vopsea Black Hole 473ml este formulat exclusiv pentru vehiculele inchise la culoare. Folosind acest produs, veti curata vopseaua foarte bine. Datorita substantelor de umplere, zgarieturile fine or sa fie  umplute si mai putin vizibile. Poorboy's World Glaze Vopsea Black Hole 473ml poate fi aplicat in orice moment pentru a ascunde imperfectiunile minore si pentru a spori luciu. Poorboy's World Glaze Vopsea Black Hole 473ml poate fi aplicat manual cu un aplicator sau cu o masina de polish si un burete de finish. Dupa aplicare, se lasa sa se usuce, iar apoi se sterge folosind o laveta din microfibre.


Caracteristici:
Cantitate: 473 ml


Cod: PB-BH-16


Producator: Poorboy's World
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
1
vizualizări