Protectie Ceramica Koch Chemie Ceramic Allround C0.01 75ML 505001

779 Lei


Protectie Ceramica Koch Chemie Ceramic Allround C0.01 75ML 505001



Descriere:
Polish inovator pentru refacerea rapida a farurilor PMMA, eliminarea zgarieturilor, si indepartarea eficienta a zgarieturilor de slefuire din granulatia P1000.
Un strat protector de lunga durata, care protejeaza suprafata de influentele mediului inconjurator: asa promite prima protectie ceramica din portofoliul de produse Koch-Chemie. Cu Ceramic Allround C0.01, oferim acum un etansant ceramic de inalta calitate, care optimizeaza si protejeaza permanent suprafetele cu putin efort. Stratul ceramic contribuie semnificativ la mentinerea sau cresterea valorii vehiculului.



Caracteristici:
Proprietatile Protectie Ceramica Koch Chemie Ceramic Allround C0.01, 75ml:
 - protectie durabila a suprafetei cu o durata de viata de 18-24 luni (in functie de intretinerea periodica);

 - suprafata neteda, hidrofoba, cu efect de lotus;
 - stralucire stabila chiar si dupa utilizarea detergentilor acizi si alcalini;
 - proprietati usor de curatat, astfel incat murdaria sa adere mai putin si suprafata sa poata fi curatata usor;
 - protectia suprafetei etanse impotriva influentelor mediului, cum ar fi radiatiile UV, sarea rutiera, excrementele pasarilor si rugina;
 - protectia lacului impotriva produselor corozive si acide in intervalul de pH 5-12;


Chimia din spatele protectiei:
Vopseaua netratata nu are o suprafata neteda. Acest lucru provoaca reflexii difuze ale luminii. Apa nu se indeparteaza usor si murdaria se lipeste mai bine. Zgarieturile profunde, denivelarile si hologramele sunt indepartate prin pregatirea vopselei. Suprafata vopselei este acum omogena si neteda, astfel incat lumina sa fie reflectata optim si uniform. Acest lucru creeaza suprafata de vopsea extrem de lucioasa, care este inca neprotejata.



Tratamentul cu Ceramic Allround C0.01 formeaza un strat subtire de protectie ceramica la suprafata. Ingredientele produsului reactioneaza cu umiditatea din aerul inconjurator in timpul aplicarii, cristalizeaza si formeaza o structura a matricei moleculare. Dupa ce uscarea este finalizata, acoperirea este stabila pe termen lung, foarte rezistenta si dura. Spre deosebire de ceruri sau sealant-uri, Ceramic Allround C0.01 nu se afla pur si simplu la suprafata, ci se leaga cu aceasta.


Recomandari pentru utilizare:
1. Curata complet exteriorul auto cu un detergent alcalin pentru indepartarea intregii mizerii. Dupa procesul de spalare, decontamineaza suprafata folosind argila si lubrifiant.

2. In functie de starea sa, corecteaza suprafata prin polish.
3. Degreseaza suprafata cu alcool izopropilic.
4. Aseaza laveta de aplicare (inclusa in pachet) pe aplicator si aplica o linie de protectie ceramica Koch Chemie. Apoi, aplica pe lacul masinii pe portiuni mici, sus - jos, stanga - dreapta. Dupa aplicare, lasa produsul sa actioneze 1 - 2 minute, apoi indeparteaza surplusul cu o laveta din microfibre (cu una din fete indepartezi surplusul, cu cealalta lustruiesti).


Te rugam sa retii informatiile detaliate despre produs, cu recomandari importante pentru aplicatie, precum si instructiunile de spalare si mentenanta ulterioara.


Protectie Ceramica Koch Chemie Ceramic Allround C0.01, 75ml contine:
1 x Protectie Ceramica Koch Chemie Allround C0.01 75 ml

1 x Aplicator
5 x Lavete aplicare
1 x Laveta microfibre pentru buffing
5 x Certificat aplicare protectie ceramica
5 x Sticker pentru stalpul usii cu data aplicarii protectiei ceramice


Atentie: din motive de siguranta, recipientul nu este plin. El are un volum de 100 ml, dar cantitatea de produs este de 75 ml. Restul de 25 ml ofera suficient spatiu pentru a tampona cresterea presiunii in recipient. Pastrati recipientul numai in pozitie verticala.


Cod: 505001


Producator: Koch Chemie
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
1
vizualizări