Set 3 Buc Liqui Moly Start Fix Spray Pornire Motor 200ML 20768

96 Lei

Set 3 Buc Liqui Moly Start Fix Spray Pornire Motor 200ML 20768



Descriere:
Ajutorul sigur la pornire în caz de frig, umiditate, bujii ude şi baterie slabă. Este alcătuit dintr-o combinaţie de substanţe active uşor inflamabile şi este cel mai adecvat pentru toate motoarele pe benzină şi motoarele Diesel. Facilitează pornirea motoarelor cu ardere internă şi acţionează inclusiv în condiţii de frig extrem. Menajează bateria şi este economic.


Proprietăți:
-Potrivit pentru motoarele pe benzină și diesel
-Protecție bună la coroziune
-Asigură pornirea pe iarnă, care altfel ar fi afectată de frig
-Protejează motorul și bateria
-Optimizează utilizarea economică
-Aprindere îmbunătățită


Caracteristici tehnice:
Formă: aerosol lichid
Suport: ether, aditive anticorozivi
Culoare/ aspect: incolor
Densitate: 0,61 g/ml 
Gaz propulsor: propan, butan cu azot
Miros: eter


Domeniul de aplicare:
Pentru toate motoarele cu benzină şi Diesel în 4 şi 2 timpi şi motoarele Wankel, la pornire dificilă datorită intemperiilor (umezeală, frig)bateriei slabe, deficienţelor în sistemul de alimentare şi bujiilor umede. Spray-ul de pornire Start-Fix, se utilizează la automobile, autocamioane, autobuze, motociclete, motor de bărci, utilaje de construcţie, motostivuitoare şi la alte vehicule de transport la sol, tractoare, utilaje mici de cultivat solul, maşini de tuns iarba, pluguri de zăpadă, drujbe, pompe, diverse agregate mobile de acţionare pentru producerea aerului comprimat sau a curentului electric, etc.


Mod de utilizare:
Se pulverizează direct în filtru de aer sau în conducta de aspiraţie şi imediat se acţionează starterul. La motoarele cu benzină se accelerează uşor, la motoarele Diesel se accelerează complet. Nu utilizaţi bujii incandescente şi încălzitoare. Pornirea motorului se uşurează cu ajutorul unei a doua personae sau cu ajutorul telecomenzii, prin acţionarea starterului în timpul pulverizării.


Notă:
Din cauză că spray-ul Start-Fix conţine substanţe foarte uşor inflamabile nu este permis a se fuma în timpul folosirii lui. De asemenea, nu este permis a se utiliza în apropierea focului deschis sau a altor surse de aprindere.


Ambalaje disponibile:  
200 ml Art. nr. 20768 / 1085


Cod: 20768


Producator: Liqui Moly
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 28 Mar 2024, 05:39
1
vizualizări