Set K2 Spray Curatat Lant Chain Cleaner 500ML W148NM + K2 Spray Lubrifiant Lant Chain Lube Off Road 500ML W140NM + K2 Perie Curatat Lant W612

88 Lei


Set K2 Spray Curatat Lant Chain Cleaner 500ML W148NM + K2 Spray Lubrifiant Lant Chain Lube Off Road 500ML W140NM + K2 Perie Curatat Lant W6



1. K2 Spray Curatat Lant Chain Cleaner 500ML W148NM



Descriere:
K2 Chain Cleaner - un agent performant pentru curățarea tuturor tipurilor de lanțuri în motociclete, karturi, quad-uri și biciclete. Îndepărtează murdăria din ulei, grăsime, noroi și murdărie.
Ajută la curățarea lanțului rapid și fără efort. Este suficient să aplicați produsul pe lanț și pe pinioane, să așteptați câteva minute și apoi să clătiți murdăria cu apă curentă.
Contrar benzinei sau altor solvenți, este sigur pentru toate tipurile de lanțuri, inclusiv inele O, inele Z și inele X, precum și pentru suprafețele vopsite și din cauciuc. Curăță și degresează perfect lanțul și deplasează apa, protejând-o împotriva coroziunii și uzurii premature.
După fiecare curățare, lanțul trebuie uscat bine și lubrifiat cu unsoare selectată corespunzător.
Menținerea lanțului într-o stare adecvată îi poate prelungire durata de viață aproape de două ori!
Un lanț curățat, lubrifiat și întins corect poate parcurge până la 50.000 km.


Instrucțiunile de utilizare:
Scutura bine inainte de folosire.
Aplicați o cantitate mare de K2 Cleaner pe lanț și pinion.
Așteptați câteva minute și apoi îndepărtați murdăria cu apă curentă sau o cârpă.
Uscați bine lanțul.
După curățare, ungeți lanțul cu lubrifiant pentru lanțul K2 .
Dacă stratul de murdărie este extrem de mare, puteți folosi o perie după aplicarea produsului.


Cod: W148NM


Producator: K2


2. K2 Spray Lubrifiant Lant Chain Lube Off Road 500ML W140NM


Descriere:
Ulei de lanț semisintetic pentru toate lanțurile de motociclete. Potrivit pentru utilizare rutieră și off-road. Pătrunde eficient pinii și rolele vitale ale lanțului pentru a oferi o lubrifiere excelentă și protecție împotriva coroziunii. Se îngroașă rapid prin evaporarea solventului pentru a lăsa un strat subțire, dar durabil, pe plăcile laterale și rolele exterioare, oferind o protecție remarcabilă, rezistând în același timp tendinței de a zbura, chiar și la viteze mari. Ajută la etanșarea lanțului și combate pătrunderea apei și a altor contaminanți care pot reduce dramatic durata de viață a lanțului și a pinioanelor. Caracteristici potrivite pentru lanțuri standard, O-Ring și X-Ring, lanțuri și ferăstraie pentru motociclete și biciclete și lanțuri pentru mașini industriale.


Cod: W140NM


Producator: K2


3. K2 Perie Curatat Lant W612


Caracteristici:
Peria universală pentru curățarea lanțurilor K2 este concepută pentru curățarea lanțurilor de transmisie ale motocicletelor, mopedelor, bicicletelor (inclusiv bicicletelor de munte) și quad-urilor.
Peria K2 vă permite să curățați temeinic lanțul din toate părțile, mărind durata de viață a acestuia și minimizând riscul de defecțiune.
Capul periei noastre este format din două părți detașabile, ceea ce îl face ușor de păstrat. Carcasa special concepută în formă de U ajută la curățarea lanțului din trei părți simultan. Lanțul poate fi curățat fără a fi nevoie să-l demontați.
Peria de curățare a lanțurilor de motociclete K2 este perfectă și pentru curățarea altor elemente, de exemplu pinioane, pinioane casete, șuruburi, piulițe, apărătoare de lanț.
Perii de perie din polipropilena cu rezistenta chimica ridicata si durabilitate mecanica, sunt perfecti in indepartarea murdariei si a murdariei atat de pe lanturi cat si de pe alte elemente. Utilizarea a două tipuri de grosime a perilor (mai groase în partea periei, mai subțiri în partea rigidă a periei) facilitează munca.
Mânerul solid din plastic conturat face ca accesul în locuri dificile să fie o joacă pentru copii.
Perfect pentru întreținerea pre și post-sezon.


Cod: W612


Producator: K2
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 10 Apr 2024, 05:11
4
vizualizări