Soft99 Fusso Coat Speed & Barierr-all Color Detailer Rapid 500ML S99 10291

96 Lei

Soft99 Fusso Coat Speed & Barierr-all Color Detailer Rapid 500ML S99 10291



Caracteristici:
Pur si simplu pulverizati si stergeti pentru a improspata vopseaua autovehiculului, indepartand praful si murdaria in timp ce aplicati o acoperire Fusso foarte durabila, curatind-o si acoperind-o intr-un singur pas! Stratul de ceara este intarit cu fluoropolimeri pentru a spori si a extinde hidrofobicitatea timp de pana la 180 de zile. Perfect pentru mentinerea stratului Fusso. Produsul poate fi folosit de sine statator ca si o ceara sau ca un potentiator de stralucire pentru masinile protejate cu ceara.


Mod de folosire:
Inainte de aplicarea pe un vehicul murdar, asigurati-va ca il spalati si il uscati pentru a evita zgarieturile. In cazurile de contaminare grava, utilizati produse de curatare specializate gen argila sau curatatoare. Continutul va trata 5 vehicule de dimensiuni medii.


1. Agitati bine si comutati duza la ON.
2. Pulverizati suprafata vehiculului, distantati-va cu aproximativ 30 cm (12 ").
3. Fara a permite sa se usuce, stergeti usor suprafata cu un prosop de microfibra curat si uscat. Aveti grija sa nu folositi prea mult produs pentru a evita petele.
Folositi prosopul impaturit atunci cand stergeti pentru a expune intotdeauna o suprafata proaspata cand stergerea devine dificila.
Mod de prezentare: 1 bucata 500ml, ambalaj original.


Cod: S99 10291


Producator: Soft99
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Sep 2024, 05:04
3
vizualizări