Solutie Curatare Bord Si Suprafete Sticla 500 Ml Turtle TW FG52803

34 Lei
Solutie Curatare Bord Si Suprafete Sticla 500 Ml Turtle TW FG52803Solutia de curatare pentru bord si suprafete de sticla de la Turtle Wax, cu o capacitate de 500 ml, este un produs special conceput pentru a curata si ingriji interiorul masinii tale. Aceasta solutie eficienta indeparteaza murdaria, praful, urmele de degete si alte impuritati de pe suprafetele din plastic, vinil sau sticla, oferindu-le un aspect proaspat si curat.
Formula avansata a solutiei de curatare pentru bord si suprafete de sticla contine agenti de curatare puternici, care dizolva si indeparteaza eficient murdaria si urmele de grasime, fara a lasa reziduuri sau urme inestetice. Aceasta asigura o curatare rapida si eficienta, protejand in acelasi timp suprafetele tratate.
Pentru a utiliza solutia de curatare pentru bord si suprafete de sticla, asigura-te ca suprafata este rece si in umbra. Agita bine recipientul si pulverizeaza solutia pe o laveta de microfibra curata si moale. Apoi, freaca usor suprafata pe care doresti sa o cureti, acordand o atentie speciala zonelor cu murdarie persistenta sau urme de degete. Pentru suprafetele de sticla, foloseste o laveta curata pentru a sterge solutia si a obtine o suprafata stralucitoare.
Rezultatul final obtinut cu solutia de curatare pentru bord si suprafete de sticla de la Turtle Wax este un interior curat, proaspat si bine intretinut. Aceasta lasa in urma o aroma placuta si un aspect stralucitor, fara reziduuri sau urme inestetice. Suprafetele din plastic, vinil sau sticla vor fi protejate si se vor mentine mai curate pentru o perioada mai lunga de timp.
Solutia de curatare pentru bord si suprafete de sticla de la Turtle Wax este un produs esential pentru mentinerea curateniei si aspectului impecabil al interiorului masinii tale. Cu o formula de inalta calitate si rezultate remarcabile, aceasta solutie iti ofera un mijloc eficient si convenabil de a curata si proteja suprafetele din plastic, vinil sau sticla ale masinii tale.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 23 Mar 2024, 05:01
2
vizualizări