Solutie Curatat Ac Oe Mercedes-Benz 75ML A010989127109

115 Lei

Solutie Curatat Ac Oe Mercedes-Benz 75ML A010989127109



Traseul exterior al sistemului de climatizare acumuleaza in timp reziduuri si bacterii care trebuie indepartate periodic, astfel incat, atmosfera din masina sa fie cat mai curata si lipsita de alergeni posibil. Mercedes-Benz iti ofera o solutie rapida si eficienta, brevetata Contra Sept®, pentru curatarea admisiei instalatiei de aer conditionat (zona filtrului de aer pentru habitaclu). Solutie este sub forma de spray cu sonda aplicatoare si contine compusi ce protejeaza suprafetele de plastic.


Pentru ca steaua ta sa straluceasca mult timp, Mercedes-Benz a creeat si iti ofera o intreaga gama de produse destinate cosmetizarii masinii tale iubite. Vopsea si ornamente stralucitoare, roti curate, un interior rafinat si geamuri impecabile - se pot obtine cel mai usor utilizand produsele potrivite, compatibile cu materialele utilizate la constructia masinii tale. Fabricate din cele mai preformante ingrediente disponibile, solutiile de intretinere auto originale Mercedes-Benz actioneaza eficient, cu gentilete si ecologic.


Continutul pachetului de livrare: 1 x Solutie originala Mercedes-Benz pentru curatarea sistemului de climatizare, 75 ml; Ambalaj individual, flacon cu pulverizator si sonda de 60 cm, Mercedes-Benz Genuine Accesories®.


Aplicatii: Gama de modele Mercedes-Benz.



Observatii: Pentru eficienta maxima, este recomandata utilizarea intregului tub la o singura aplicare.


Caracteristici:
-Produsul este nou Original Mercedes-Benz


Cod: A010989127109


Producator: Mercedes-Benz
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
8
vizualizări