Solutie Curatat Piele Auto Luxe Leather 500ml Turtle Wax TW FG52800

39 Lei
Solutie Curatat Piele Auto Luxe Leather 500ml Turtle Wax TW FG52800Solutia de curatat piele auto Luxe Leather de la Turtle Wax, cu o capacitate de 500 ml, este un produs specializat conceput pentru curatarea si ingrijirea suprafetelor din piele ale masinii tale. Aceasta solutie delicata si eficienta ajuta la indepartarea murdariei, petelor si a altor impuritati de pe piele, in timp ce mentine aspectul si textura naturala a materialului.
Formula avansata a solutiei de curatat piele auto Luxe Leather contine agenti de curatare blanzi, care dizolva si indeparteaza eficient murdaria si petele de pe suprafata pielii, fara a o deteriora sau decolora. Aceasta patrunde in porii pielii, eliminand mirosurile neplacute si restabilind aspectul sanatos si stralucitor al acesteia.
Pentru a utiliza solutia de curatat piele auto Luxe Leather, asigura-te ca suprafata din piele este curata si uscata inainte de aplicare. Agita bine recipientul si aplica solutia pe o laveta de microfibra sau pe o bucata de material moale. Freaca usor suprafata din piele cu laveta umeda, acordand atentie speciala zonelor cu pete sau murdarie persistenta. Dupa curatare, sterge pielea cu o laveta curata si uscata pentru a indeparta excesul de solutie.
Rezultatul final obtinut cu solutia de curatat piele auto Luxe Leather de la Turtle Wax este o piele curata, revitalizata si protejata. Aceasta va ramane moale, flexibila si cu un aspect natural, fara a fi deteriorata sau decolorata. Solutia contribuie la mentinerea flexibilitatii si durabilitatii pielii, prelungind astfel viata materialului.
Solutia de curatat piele auto Luxe Leather de la Turtle Wax este un produs esential pentru cei care doresc sa isi mentina suprafetele din piele ale masinii intr-o stare excelenta. Cu o actiune delicata si eficienta, aceasta solutie ofera rezultate remarcabile si iti permite sa te bucuri de o piele curata, frumoasa si bine ingrijita.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
1
vizualizări