Sonax Aditiv Curatare Sisteme De Alimentare Benzina 515100 250ML

30 Lei
Sonax Aditiv Curatare Sisteme De Alimentare Benzina 515100 250ML

Denumire:
-Sonax 515100 - Aditiv curatare sistemul de alimentare (motoare benzina)

Descriere:
-Este o formula eficienta care ajuta la restaurarea potentialului maxim de functionare al sistemului de alimentare cu combustibil. Ajuta la curatarea carburatoarelor, supapelor de admisie, camerelor de ardere, a canalelor si orificiilor de injectie, a chiuloasei si a suprafetei superioare a pistoanelor. Poate fi folosit pentru motoarele pe benzina, inclusiv combustibili oxigenati si imbunatatiti. Nu dauneaza componentelor sistemului de alimentare cu benzina, sondelor Lambda sau convertorilor catalitici.

Mod de utilizare:
-Adaugati continutul unei sticle de produs la combustibilul din rezervor. Nu folositi mai des de o data la fiecare 5000 km.

Compozitie chimica
Contine kerosen. Daunator sanatatii: prin inghitire poate provoca efecte daunatoare asupra plamanilor. Irita ochii. Evitati contactul cu ochii si pielea. La contact cu ochii se va clati imediat bine cu apa si se va consulta medicul. Contactul repetat poate provoca piele aspra sau crapata. Vaporii pot provoca somnolenta si ametelii.Nu inspirati vaporii. Nu lasati la indemana copiilor. A se pastra departe de surse de aprindere.- Fumatul interzis. Se va folosi numai in zone bine aerisite. Se vor lua masuri contra incarcarilor electrostatice. Nu fortati regurgitarea in caz de inghitire. Consultati imediat un medic si aratati ambalajul. Rezidurile si recipientii trebuiesc indepartati la loc sigur.Toxic pentru organismele acvatice, poate avea efecte daunatoare de lunga durata in ape.

Date tehnice:
-Aspect: lichid maroniu
-Densitate: 0,80g/ml
-Vascozitate: 10 ? 15s (Ford cup 4mm)

Compatibil cu:
Ford Model A

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Ford Model A
Data actualizării anunțului: 09 Mar 2024, 05:18
6
vizualizări