Sonax Profiline Stain Ex Solutie Decontaminare Multisuprafete Indepartare Adeziv 1L 253300

85 Lei


Sonax Profiline Stain Ex Solutie Decontaminare Multisuprafete Indepartare Adeziv 1L 253300



Descriere:
Solutie Indepartare Adeziv Sonax Profiline Stain Ex, 1L este un agent de curatare foarte eficient pe baza de hidrocarburi. Indeparteaza fara efort si rapid reziduurile de adeziv, adeziv pulverizat, supraspray de vopsea, graffiti, murdarie grasa si uleioasa, silicon, gudron, bitum si ceara. Uscare fara reziduuri. Utilizeaza numai pe suprafete nesensibile, cum ar fi sticla, piatra, metal, ceramica, lemn, PVC, tesatura si vopsea intarita.


Mod de utilizare:
Pentru a indeparta foliile si autocolantele, mai intai incalzeste-le cu un uscator de par si indeparteaza-le cu grija.
Daca este necesar, indeparteaza cu grija orice reziduu de adeziv cu un card de plastic sau o spatula moale, avand grija sa nu deteriorati suprafata.
Aplica solutia de curatare cu o perie sau completeaza cu un pulverizator rezistent la solventi si pulverizeaza pe suprafata de curatat. Cand pulverizezi, poarta o masca respiratorie conform EN140 cu filtru de tip A sau mai bun.
Dupa un timp scurt de expunere, sterge cu o laveta moale, repeta aplicarea daca este necesar.
De retinut: nu utiliza pe vopsea cu un singur strat fara un strat transparent. Nu utiliza pe suprafete fierbinti. Nu este potrivit pentru utilizare pe sticla acrilica si plexiglas (de exemplu, ferestre de rulota si case mobile). Verifica compatibilitatea materialului intr-un loc discret inainte de utilizare.
Cantitate: 1 L


Cod: 253300


Producator: Sonax
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 07 Apr 2024, 05:08
3
vizualizări