Sonax Spray Curatat Instalatie Ac Aer Aid Anti-Bacterial 100ML 323100

43 Lei


Sonax Spray Curatat Instalatie Ac Aer Aid Anti-Bacterial 100ML 323100



Descriere:
Aparatul de aer condiționat dintr-o mașină este un teren ideal pentru microbii dăunători. Sonax KlimaPowerCleaner AirAid asigură rapid și ușor igiena aerului de lungă durată și elimină mirosurile neplăcute. Aparatele de aer condiționat, sistemele de ventilație și evaporatoarele sunt curățate, lăsând un miros proaspăt în interiorul mașinii. Sonax KlimaPowerCleaner AirAid este deosebit de rapid și ușor de utilizat: în doar 10 minute și fără niciun efort, mașina este din nou gata de utilizare. Aparat de curățare a aerului Sonax poate fi folosit și preventiv în vehiculele noi pentru a proteja împotriva germenilor dăunători.
Soluția de curățare a aerului condiționat auto antibacterian Sonax trebuie utilizat o dată la câteva luni pentru a preveni efectele dăunătoare ale aparatului de aer condiționat. Faptul este că substanțele și bacteriile nocive se acumulează constant în sistemul de ventilație, iar acolo se pot dezvolta și ciuperci și mucegai.
Chiar dacă schimbi frecvent filtru de aer de habitaclu, trebuie totuși să folosești un agent de curățare a aerului condiționat - acesta va curăța zonele de ventilație ale aparatului de aer condiționat situate înainte și după filtru de habitaclu. De asemenea, ar trebui folosit un aparat de curățat aer condiționat dacă în mașină încep să apară mirosuri neplăcute și iritante.


Aparat de curățat aer condiționat Sonax:
Elimina mirosurile neplacute si iritante;
Dezinfectează sistemul de ventilație al aerului condiționat;
Prevenirea ciupercilor în sistemul de ventilație al mașinii;
Omoara bacteriile;
Ușoare și ușor de utilizat.


Mod de utilizare:
Este necesar să puneți un spray pentru curățarea aparatului de aer condiționat în interiorul mașinii și să îl activați astfel încât să înceapă să pulverizeze automat în interiorul mașinii. În același timp, trebuie să porniți aparatul de aer condiționat, suflând aer prin cercul interior al mașinii. Aerul trebuie direcționat către prizele centrale de aer, care sunt direcționate direct în cabină. Motorul trebuie să funcționeze în acest moment pentru a preveni descărcarea bateriei. Închideți toate ușile și geamurile, lăsați mașina cu aer condiționat și detergent SONAX timp de 8-10 minute.


Recomandări:
Vă recomandăm să utilizați aparatul de curățat aer condiționat imediat după achiziționarea unei mașini second hand. Pentru prevenire, aparatul de curățat aer condiționat trebuie folosit o dată la 3-4 luni. Țineți aparatul de curățat departe de copii și animale. Nu păstrați sticla cu detergent într-un loc umed sau într-un loc cu temperaturi de îngheț.
Sonax Car Ac/ Cleaner Anti-Bacterial - Solutie Curatare AC dezinfecteaza sistemele de aer conditionat ale masinii rapid si usor. Elimina mirosurile deranjante.
Continut: 1 Buc (100 ml)


Cod: 323100


Producator: Sonax

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 25 Apr 2024, 05:06
2
vizualizări