Spray Curatat Interior Cu Perie Interior 1 400ml Turtle Wax TW FG52799

35 Lei
Spray Curatat Interior Cu Perie Interior 1 400ml Turtle Wax TW FG52799Acest spray eficient indeparteaza murdaria, petele si mirosurile neplacute, lasand interiorul masinii curat, proaspat si bine intretinut.
Formula avansata a spray-ului de curatat interior contine agenti de curatare puternici, care dizolva si indeparteaza rapid murdaria, urmele de grasime, petele si alte depuneri de pe suprafetele interioare. Peria inclusa in capacul spray-ului asigura o aplicare usoara si uniforma a produsului, ajutand la indepartarea eficienta a murdariei chiar si din zonele mai dificil de accesat, cum ar fi cusaturile, rosturile sau spatiile inguste.
Pentru a utiliza spray-ul de curatat interior cu perie Interior 1, asigura-te ca suprafetele interioare sunt uscate si fara praf inainte de aplicare. Agita bine recipientul si pulverizeaza produsul direct pe suprafetele care trebuie curatate. Foloseste peria inclusa pentru a freca usor suprafetele si a indeparta murdaria. Lasa produsul sa actioneze timp de cateva minute, apoi sterge cu o laveta de microfibra sau o carpa curata pentru a obtine un finisaj curat si stralucitor. Pentru suprafete din piele, este recomandat sa testezi produsul intr-o zona ascunsa inainte de utilizare.
Rezultatul final obtinut cu spray-ul de curatat interior cu perie Interior 1 de la Turtle Wax este un interior curat, proaspat si revitalizat. Acest produs elimina murdaria, petele si mirosurile neplacute, restabilind aspectul original al suprafetelor interioare. Interiorul masinii tale va fi protejat si va emana un miros placut, creand o experienta confortabila si placuta in timpul calatoriilor.
Spray-ul de curatat interior cu perie Interior 1 de la Turtle Wax este alegerea perfecta pentru a mentine interiorul masinii tale curat si bine intretinut. Cu o actiune puternica de curatare si o perie integrata, acest produs simplu de utilizat iti ofera rezultate excelente si un interior frumos ingrijit.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 20 Apr 2024, 05:04
1
vizualizări