Turtle Wax Spray Curatat Mocheta Si Covorase Cu Perie 400 Ml TW FG53052

45 Lei
Turtle Wax Spray Curatat Mocheta Si Covorase Cu Perie 400 Ml TW FG53052Spray-ul de curatat mocheta si covorasele cu perie de la Turtle Wax, cu o capacitate de 400 ml, este un produs special conceput pentru a curata si revigora suprafetele textile din interiorul masinii tale. Cu ajutorul sau, vei putea indeparta eficient petele, murdaria si mirosurile neplacute, redand mochetelor si covoraselor un aspect proaspat si curat.
Formula avansata a spray-ului permite penetrarea in profunzime a tesaturilor, dizolvand si indepartand eficient petele si murdaria acumulate in timp. in plus, spray-ul este prevazut cu o perie integrata, care faciliteaza curatarea si agitarea fibrelor textile, ajutand la indepartarea eficienta a murdariei incapatanate.
Pentru a utiliza spray-ul de curatat mocheta si covorasele cu perie de la Turtle Wax, asigura-te ca suprafata este uscata si indeparteaza murdaria si resturile mari. Aplica spray-ul generos pe zona de curatat, asigurandu-te ca acoperi intreaga suprafata. Foloseste peria integrata pentru a lucra spray-ul in tesatura, insistand pe pete si zone cu murdarie persistenta. Lasa solutia sa actioneze timp de cateva minute, apoi sterge excesul cu o laveta curata si uscata.
Rezultatul final obtinut cu spray-ul de curatat mocheta si covorasele cu perie de la Turtle Wax este o suprafata textila curata, proaspata si revigorata. Acesta indeparteaza eficient petele, murdaria si mirosurile neplacute, redand mochetelor si covoraselor un aspect impecabil. in plus, spray-ul nu lasa reziduuri sau urme grase, asigurandu-se ca suprafata ramane curata si finisata.
Spray-ul de curatat mocheta si covorasele cu perie de la Turtle Wax este un produs esential pentru curatenia si intretinerea interiorului masinii tale. Cu ajutorul sau, vei putea pastra mochetele si covorasele curate si proaspete, asigurandu-te ca interiorul masinii tale arata mereu impecabil.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 07 Mar 2024, 05:20
1
vizualizări