Valvoline Spray Curatare Contacte Electirce Contact Cleaner 500ML V887066

40 Lei


Valvoline Spray Curatare Contacte Electirce Contact Cleaner 500ML V887066



Caracteristici:
Contact Cleaner de la Valvoline este conceput pentru a fi utilizat pentru curatarea intrerupatoarelor, bateriilor, punctelor de contact, prize multiple si comutatoarelor de circuite imprimate. Pentru a fi complet sigur ca produsul este sigur pentru a fi utilizat in cazul dvs. specific, va rugam sa consultati instructiunile producatorului


Beneficii :
Formula sa inteligenta bazata pe hidrocarburi alifatice cu lant lung maximizeaza rezultatele curatarii. Densitatea relativa a agentului de curatare Valvoline Contact la 20 ° C este de 0,73 g / ml si o presiune de vapori de 5,5 pana la 6,5 ​​bar. Este usor si sigur de utilizat pentru toate contactele electrice de la contaminanti precum alimente, grasimi sau praf, in efortul de a-si mentine functionalitatea si de a prelungire durata lor de functionare.
Cand totul este rezumat, Valvoline Contact Cleaner este cel mai bine cunoscut pentru:
Proprietati necorozive;
Proprietati neconductoare;
Proprietati mari de dizolvare;
Fara resturi.
 
Instructiuni de utilizare : 
Pastrati dispozitivul de curatare a contactelor Valvoline la temperatura camerei, deoarece temperatura de procesare trebuie sa fie intre 5 si 30 ° C.
Inainte de tratament, opriti toate instalatiile electrice. Agitati produsul inainte de utilizare si pulverizati suprafata pe care doriti sa o curatati pana cand observati ca contaminarea a disparut complet. Lasati solventul sa se evapore inainte de a porni instalatiile electrice.


Cod: V887066


Producator: Valvoline
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
2
vizualizări