Valvoline Spray Curatare Universal Industrial Cleaner 500ML V887068

53 Lei


Valvoline Spray Curatare Universal Industrial Cleaner 500ML V887068



Caracteristici:
Produsul de curatat industrial de la Valvoline este utilizat atat in ​​scopuri de curatare profesionale, cat si domestice. Este formulat adecvat pentru a curata metalul, precum si plasticul tratat si netratat. Este benefic pentru uz personal si este utilizat intr-o gama larga de industrii, deoarece este extrem de eficient pentru curatare:
Rulment;
Roti dintate;
Incuietori, cilindri si sine;
Fixari;
Ax;
Piese de masina;
Unelte si mobilier de gradina;
Piese si mobilier din lemn;
Geamuri (auto);
Pardoseli si pereti.
 
Beneficii :
Valvoline Industrial Cleaner este renumit pentru proprietatile sale ridicate de dizolvare si formula exceptionala care nu lasa reziduuri. Este un spray puternic cu jet care vine cu o supapa de 360 ​​° care poate fi folosit pentru pulverizarea in toate directiile. Ca atare, este potrivit chiar si pentru unele parti care sunt mai greu accesibile. Ceea ce a facut Valvoline Industrial Cleaner popular printre profesionisti si proprietari de case este caracteristicile sale remarcabile. Unele dintre cele mai notabile caracteristici includ:
Evaporare rapida;
Proprietati neconductive si necorozive care il fac potrivit pentru curatarea metalelor;
Eficienta si proprietati cu actiune rapida;
Supapa 360 °.
 
Instructiuni de utilizare :
Inainte de a incepe tratamentul, asigurati-va ca toate piesele conductoare sunt acoperite si instalatiile electrice sunt oprite. Pulverizati suprafata pe care doriti sa o tratati si lasati solventul sa produca efecte. Pentru o contaminare mai persistenta, frecati cu o perie.
Pentru a elimina orice contaminare, repetati tratamentul de cate ori este necesar. Daca este contaminat, ar trebui considerat un deseu chimic si aruncat corespunzator.


Cod: V887068


Producator: Valvoline
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
7
vizualizări