Valvoline Spray Curatat Bord Cockpit Spray Foam 500ML V887083

34 Lei


Valvoline Spray Curatat Bord Cockpit Spray Foam 500ML V887083



Caracteristici:
Spuma de pulverizare Valvoline Cockpit este cea mai frecvent utilizată pentru vehiculele de la bord. Cu toate acestea, poate fi eficient și pentru alte piese din plastic dintr-o mașină, autobuz, camion sau orice alt vehicul.
Pentru a vă asigura că spuma pulverizată din interiorul vehiculului este sigură la sută la sută pe o anumită suprafață, citiți informațiile detaliate despre produs pentru a evita posibile daune.


Avantaje:
Deoarece Cockpit Spray este pe bază de apă, previne acumularea de murdărie statică după uscare. Spray-ul este recomandat pentru curățarea suprafețelor din plastic, deoarece lasă suprafața curată fără a provoca deteriorarea vopselei. Conținutul de COV este de aproximativ 25% g / g și are o valoare a pH-ului de 10.
Spuma de pulverizare Valvoline Cockpit este produsul principal în fiecare atelier datorită:
Proprietăți excelente de curățare;
Proprietăți antistatice;
Formula inteligentă care nu lasă urme;
Supapă 360 ° care face spray-ul mai practic, permițându-vă să-l utilizați în toate direcțiile.


Instructiuni de folosire:
Păstrați spray-ul Cockpit la temperatura camerei. Înainte de utilizare, asigurați-vă că toate instalațiile electrice sunt oprite. Aplicați spray-ul pe suprafața dorită și lăsați spuma să acționeze. După ce spuma se absoarbe, folosiți o cârpă moale și uscată pentru a lustrui suprafața.
Urmați instrucțiunile cu atenție, evitați deteriorarea materialului și nu-l expuneți la niciun pericol. Produsul chimic îndeplinește standardele din industrie și nu prezintă un pericol pentru sănătate.


Cod: V887083


Producator: Valvoline
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
4
vizualizări