Valvoline Spray Curatat EGR / Clapeta Admisie Aer EGR Clear 500ML V887071

37 Lei


Valvoline Spray Curatat EGR / Clapeta Admisie Aer EGR Clear 500ML V887071



Caracteristici:
EGR Cleaner de la Valvoline poate fi aplicat pe o supapa EGR, un sistem de admisie a aerului, un colector sau o supapa de admisie. Ajuta la mentinerea nivelurilor gestionabile ale depozitelor de carbon, la optimizarea performantei sistemului si la prelungirea duratei sale de functionare. 


Beneficii : 
Depozitele de carbon se acumuleaza inevitabil pe o supapa EGR, reducand MPG si provocand emisii excesive. Daca nu sunt curatate in mod regulat, deoarece depunerile se acumuleaza pe supapa, acestea impiedica deschiderea si inchiderea lina. Un produs de curatare EGR Valvoline este utilizat pentru a mentine nivelurile de acumulare de carbon din sistem, pastrand doar cantitatea usor de gestionat pe care motorul o poate consuma. Spray-ul nostru cu aerosoli este un mod simplu si eficient de curatare a supapei EGR si a componentelor periferice. Este unul dintre cele mai bine vandute produse ale noastre, laudat pe larg pentru ca:
Actioneaza rapid;
Nu lasa reziduuri;
Previne depunerile de rasina;
Este usor de utilizat.
 
Instructiuni de utilizare :
Mai intai, dezasamblati furtunul de admisie a aerului sau un senzor de presiune turbo. Apoi, porniti motorul si lasati-l sa functioneze la 2000RPM.
Agitati sticla inainte de deschidere si asezati duza deasupra. Introduceti duza in galeria de admisie a aerului si pulverizati aerosolul la intervale de 5 secunde. Repetati procesul pana cand motorul functioneaza din nou fara probleme.


Dupa ce sunteti sigur ca motorul functioneaza corect, opriti-l si reconectati furtunul de admisie a aerului sau un senzor de presiune turbo. Faceti un test de 10 minute.


Cod: V887071


Producator: Valvoline
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 28 Feb 2024, 05:17
8
vizualizări