Valvoline Spray Curatat Geamuri Glass Cleaner 500ML V887065

30 Lei


Valvoline Spray Curatat Geamuri Glass Cleaner 500ML V887065



Caracteristici:
Valvoline Glass Cleaner este formulat pentru a fi utilizat pe geamuri din sticla sau plastic, oglinzi, table albe, tejghele si chiar mobilier. Ca atare, poate fi vazut in salile de clasa, atelierele auto pentru intretinerea vehiculelor si poate fi utilizat pentru o serie de alte aplicatii. Este, de asemenea, foarte popular pentru uz casnic si printre proprietarii de masini care au nevoie de o solutie de curatare a sticlei de calitate. 


Beneficii: 
Produsul nostru de curatat geamuri are proprietati exceptionale de curatare. Curata toate suprafetele de sticla eficient, fara a lasa pete si resturi in urma. Valvoline Glass Cleaner este considerat usor de utilizat, deoarece este extrem de simplu de utilizat. Unele dintre cele mai mari caracteristici ale sale includ faptul ca:
Se bazeaza pe apa;
Are proprietati ridicate de dizolvare, fara a lasa resturi in urma;
Actioneaza ca o spuma de curatare si degresare care descompune cu usurinta murdaria si grasimile.


Instructiuni de utilizare:
Temperatura de prelucrare Valvoline Glass Cleaner este cuprinsa intre 5 si 30 ° C, motiv pentru care cel mai bine este sa pastrati produsul in siguranta la temperatura camerei inainte de utilizare.
Procesul de curatare cu Valvoline Glass Cleaner este destul de simplu: pur si simplu aplicati-l pe suprafata de sticla pe care doriti sa o tratati si lasati solutia pentru cateva momente pentru a se inmuia. Folositi o carpa moale pentru a raspandi uniform amestecul de curatare pe suprafata. Pentru indepartare, utilizati o carpa uscata sau un servetel


Cod: V887065


Producator: Valvoline
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
7
vizualizări