Valvoline Spray Lubrifiant Pentru Taiere Metal Cut&Drill Lube 500ML V887064

40 Lei


Valvoline Spray Lubrifiant Pentru Taiere Metal Cut&Drill Lube 500ML V887064



Caracteristici:
Lubrifiantul pentru taiat si gaurit de la Valvoline este aplicabil in constructii, silvicultura, diverse procese de fabricatie si o serie de alte industrii care implica prelucrarea metalelor. Lubrifiantul este extrem de benefic pentru taierea, strunjirea, frezarea si gaurirea metalului, deoarece pastreaza scula si materialul protejat si imbunatateste eficienta generala a activitatii.


Beneficii : 
Folosind Lubrifiantul de taiat si forat Valvoline, mentineti o temperatura stabila a piesei de prelucrat. Datorita proprietatilor sale necorozive, previne formarea ruginii pe scula si metal. Lubrifiantul actioneaza ca o protectie excelenta pentru unealta, contribuind la reducerea uzurii si, astfel, la cresterea anilor de utilizare. Nu contine silicon si la fel ca toate produsele Valvoline, create pentru a atinge standarde stricte din industrie. 


Instructiuni de utilizare :
Valvoline Cut and Drill Lube este folosit pentru a pulveriza instrumentul si materialul pe care doriti sa il prelucrati. Agitati mai intai spray-ul, apoi aplicati-l inainte de a incepe orice prelucrare a metalelor si asigurati-va ca exista suficient lubrifiant atat pe echipament cat si pe material. Pentru ca lubrifiantul de taiat si gaurit sa ofere rezultate maxime, unealta si materialul trebuie sa ramana umede pana cand lucrarea este terminata


Cod: V887064


Producator: Valvoline
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
3
vizualizări