Valvoline Spray Pornire Motor Start 500ML V887056

60 Lei


Valvoline Spray Pornire Motor Start 500ML V887056



Caracteristici:
Valvoline Motor Start poate fi utilizat pentru motoarele diesel si pe benzina. Produsul este utilizat in cea mai mare parte de profesionistii auto si este un supliment necesar pentru fiecare atelier. Cu toate acestea, poate fi utilizat si pentru aplicatii casnice, dar avand in vedere un grad mai mare de ingrijire si siguranta, datorita proprietatilor inflamabile ale produsului.


Beneficii:
Mizati-va pe Valvoline Motor Start pentru a va ajuta sa aprindeti o scanteie in motorul dvs. diesel sau pe benzina pe vreme rece. S-a dovedit a fi o formula extrem de eficienta si cu actiune rapida care, daca este utilizata corect, ofera rezultate instantanee. Spray-ul nostru Motor Start este bazat pe eter, tocmai de aceea este capabil sa actioneze rapid si eficient. Cele mai mari caracteristici ale sale sunt:
Proprietati cu actiune rapida;
Formula pe baza de eter;
Model de spray cu ceata.


Instructiuni de utilizare:
Produsul este extrem de inflamabil si trebuie utilizat conform instructiunilor prezentate pe ambalaj. Retineti ca limita sa mica de explozie este de 1,7 vol% si cea ridicata este de 36 vol%.
Agitati flaconul inainte de utilizare si asigurati-va ca este utilizat la temperatura camerei. Pulverizati continutul Valvoline Motor Start in orificiul de intrare a aerului pentru filtru de aer timp de cateva secunde. Odata terminat, porniti motorul.


Cod: V887056


Producator: Valvoline
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
1
vizualizări