Valvoline Spuma Dezinfectant Sistem Ac Airco Cleaner 500ML V887067

48 Lei


Valvoline Spuma Dezinfectant Sistem Ac Airco Cleaner 500ML V887067



Caracteristici:
Valvoline Airco Cleaner este o spuma de aer conditionat care poate fi utilizata pentru diferite tipuri de vehicule, inclusiv autoturisme, autobuze, camioane etc. Este menita sa imbunatateasca functionalitatea si sa previna defectele unitatii de aer conditionat din vehicul. 


Beneficii :
Pentru ca unitatea de aer conditionat a vehiculului sa functioneze corect, ar trebui utilizata o spuma sau un lichid de curatare adecvat pentru a-l mentine curat si functional la cel mai optim nivel. Utilizarea regulata a produsului de curatare Valvoline Airco este cruciala, deoarece condensarea constanta determina aparitia inevitabila a mucegaiului. Functionarea imbunatatita a sistemului de aer conditionat contribuie, de asemenea, la proprietati de racire mai bune si, ca urmare, la plimbari mai confortabile in lunile mai calde. Cu Valvoline Airco Cleaner, va puteti astepta la urmatoarele beneficii:
Curatarea eficienta a unitatii de aer conditionat;
Proprietati racoritoare datorita parfumului subtil al produselor;
O mai buna functionare a sistemului de aer conditionat al vehiculului;
Sanse minimizate de defectiune.


Instructiuni de utilizare : 
Inainte de a aplica Airco Cleaner, este esential sa opriti motorul si instalatiile electrice. De asemenea, asigurati-va ca indepartati filtru interior inainte de a introduce duza in compartimentul condensatorului. Agitati produsul inainte de utilizare si introduceti adaptorul la aproximativ 30 de centimetri in orificiul de admisie a aerului conditionat. Goliti intreaga cutie pentru o singura umplutura. 


Cod: V887067


Producator: Valvoline
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
10
vizualizări