Winso Spray Curatare Carburator 200ML 820110

24 Lei

Winso Spray Curatare Carburator 200ML 820110



Descriere:
Carburator Cleaner WINSO - agent foarte eficient, utilizat pentru curățarea rapidă a contaminarii cu carbon, nămol, rășină, acoperire cu ulei: supape de accelerație, jeturi de aer și combustibil, sistem de ralanti, canalele carburatorului, supapele de admisie și fundul pistonului. Reface caracteristica instalației carburatorului. Neutralizează consecințele consumului de benzină de calitate scăzută. Elimină detonarea și simplifică pornirea motorului. Faciliteaza reglarea carburatorului pentru a atinge un nivel minim de emisii de esapament si consum de benzina. Este sigur pentru convertizoarele catalitice. Se recomanda curatarea carburatorului la fiecare 5000-7000 km. Previne formarea ferocenului pe bujii și prelungește durata de viață a acestora.


Utilizare:
Agitați sticla de aerosoli. Opriți contactul, îndepărtați capacul filtrului de aer și manipulați carburatorul din exterior. Porniți motorul și, ținând maneta de accelerație, manipulați cu precizie suprafețele interioare ale carburatorului timp de 10 secunde. Opriți motorul, repetați tratamentul suprafeței interioare a carburatorului. Porniți motorul prin „accelerare”, fără a crește viteza mai mult de 2000-2500 rpm. După mai multe rulări, funcționarea motorului se va îmbunătăți considerabil.


Avertisment:
Sticla de aerosoli este sub presiune! Evitați încălzirea la + 50°C. A se ține departe de razele directe ale soarelui.
Stai departe de copii. Nu pulverizați lângă foc deschis. Nu depozitați lângă sursa de aprindere. Nu pulverizați pe firele care sunt sub tensiune. În caz de contact cu ochii sau înghițire, consultați imediat un medic.
Producătorul nu este responsabil pentru utilizarea produsului care nu este în conformitate cu instrucțiunile.
Perioada de valabilitate: 5 ani de la data producerii (mentionata pe ambalaj). A se pastra intr-un recipient inchis ermetic la o temperatura de pana la + 50°C.



Caracteristici:
Produsul este nou
Tip produs: Tip produs: Contacte electrice


Cod: 820110


Producator: Winso
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 10 Mar 2024, 05:13
1
vizualizări