HL9018 Aparat de incalzit prin inductie Master 3.5kw, HILMANN

10789.99 Lei
Aparat profesional de incalzit prin inductie Master 3.5kw

Aparat profesional de incalzit prin inductie Master 3.5kw
Aparat de incalzire rapida a pieselor blocate fara a incalzi si piesele din apropiere
Aparatul de incalzit prin inductie cu putere de 3,5 kW , are sistem de racire cu lichid si mai multe tipuri de capuri pentru incalzire.
In plus are o serie de caracteristici inovatoare pentru incalzirea eficienta si rapida a pieselor blocate , ruginite sau gripate cu ar fi : piulite , suruburi , pivoti , bielete directie , camasi de rulment blocate , elemente de fixare , balamale pentru usi , suruburile galeriei de evacuare , senzori lambda (O2) , rulment sau orice alte piese blocate , etc. Aparatul are un reglaj de putere intre 10-100% , un temporizator pentru alegerea timpului de incalzire dorit , care combinat cu modul de alimentare controlat permite o incalzire relativ precisa si repetabila cu introducerea termica controlata , adica incalzirea la o temperatura stabilita.
Puterea mare , dimensiunile mici si greutatea redusa fac aparatul ideal pentru ateliere , reparatie auto , reparatie camioane si utilaje , productie , intretinere si industrie . 
Un avantaj semnificativ al aparatului in comparatie cu alte metode de incalzire este siguranta , simplitatea si viteza mare de incalzire , accesul in locuri cu spatiu redus si incalzirea unor zone mici fara a deteriora componente din apropiere .
Cu acest aparat se poate incalzi fier , otel , fara a deteriora piesele din apropiere , lucru care se intampla la incalzirea pieselor cu aparate traditionale .
Principiul de functionare: 
- aparatul foloseste diferite capuri de inductie metalice : frontal , lateral sau inclinat 
- prin intermediul capurilor de inductie si un camp magnetic alternativ obiect metalic ( de exemplu o piulita ) , se va produce un curent turbionar care va incalzi piesa . 
Trusa contine :
- aparatul de incalzit prin inductie cu puterea de 3.5Kw
- 1 cap de inductie lateral
- cablu inductie cu lungimea de 2m
- lichid de racire 2.5 litri
Date tehnice :
Alimentare: 230V ~ (50-60Hz) - 
Curent: 16 amperi - max.
Putere: 3.5 kW 
Clasa de protectie IP20 
Dimensiuni: 440x200x240mm 
Capacitate rezervor lichid racire : 2.5 litri
Greutate: 13,5 kg
Detinem capuri de inductie , prelungitor si lichid pe separat!!!


Provenienta HILMANN
Data actualizării anunțului: 22 Apr 2024, 13:11
14
vizualizări