Mașină De Spălat Auto Cu Pistol Electric Fără Fir Cu Presiune Baseus (kit Extins) Negru (TZCRDDSQ-01)

566 Lei
Mașină De Spălat Auto Cu Pistol Electric Fără Fir Cu Presiune Baseus (kit Extins) Negru (TZCRDDSQ-01) Mașina de spălat sub presiune Baseus care funcționează cu baterii trag apă din rezervor
Păstrarea ferestrelor și oglinzilor curate nu a fost niciodată atât de simplă! Pentru curățare, utilizați o mașină de spălat cu presiune practică, care funcționează cu baterie. Uită de conectarea lui la priză sau de cablurile încurcate. Puteți ajunge în orice loc vă place pentru a lustrui suprafețele și a le face să strălucească. Este posibil deoarece dispozitivul Baseus este furnizat cu un rezervor din care se extrage apa.
Specificație: Marca: Baseus Metoda de alimentare: baterie Metoda de extragere a apei: din rezervor Intrare: 5V/2A Tensiune nominală: 14,4 V Putere nominala: 50,4W Putere nominala: 28,8Wh Max. presiune: 0,7MPa Debit: 1,2L/min Port de încărcare: USB Type-C Timp de incarcare 4-5h Durata de viață a bateriei: >30 min Conţinut 1 x mașină de spălat Baseus 1 x furtun de apă 1 x cablu de încărcare USB tip C Aplicator de spuma Găleată pliabilă Duza 5 in 1 Caracteristici majore: Mașina de spălat se vinde împreună cu accesorii practice Mașina de spălat este destinată nu numai spălării geamurilor și oglinzilor, ci și a jantelor și a scărilor de terasă și pentru a usa grădina Structura impermeabilă protejează împotriva scurtcircuitelor și a deteriorării Mașina de spălat este alimentată de la baterie – poate funcționa aproximativ 30 de minute cu bateria plină Designul minimalist și materialele impresionante fac ca mașina de spălat să arate excepțional de la modă. Accesorii pentru o mai buna calitate si confort la spalare
Pistolul de pulverizare este vândut cu accesorii pentru aplicarea mai ușoară a apei și a agenților de curățare, astfel încât curățarea să devină mai precisă și mai rapidă.
IPX4 pentru o utilizare mai sigură
O structură impermeabilă garantează o securitate sporită. IPX4 duce la o protecție eficientă împotriva scurtcircuitului și a deteriorării bateriei în cazul contactului cu apa.
Curățarea este acum mai rapidă și mai plăcută
Un pistol de spălat special conceput are o formă ergonomică și un stil nordic. Corpul mașinii de spălat este complet din metal, ceea ce asigură o durabilitate perfectă, iar utilizatorul poate apuca produsul ferm și convenabil.
Mânerul cu unghi vertical de 115° se potrivește mai bine pentru palmă. Greutatea sa este de numai 1,3 kg, așa că păstrarea lui pentru o lungă perioadă de timp nu este obositoare.
Reglarea debitului de apă – 5 funcții duze
Tot ce trebuie să faceți este să rotiți duza 5 în 1 pentru a regla cu precizie jetul de apă după cum doriți. Chiar dacă activați pulverizarea, aceasta va fi totuși concentrată pe o anumită zonă și nu va duce la udarea necontrolată a zonelor înconjurătoare.
Durată lungă de viață a bateriei - până la 30 de minute de funcționare constantă
Acest pistol cu ​​apă este echipat cu patru baterii cu litiu pentru încărcare rapidă. Nivelul bateriei este prezentat în timp real (în procente) pe pistol, astfel încât să știți cât timp puteți petrece curățeniei după încărcarea completă.
Tehnologie de înaltă presiune Power Boost
Un motor puternic, arbore cotit de înaltă calitate, un perete neted care asigură alimentarea ușoară a fluxului constant de apă – structura bine gândită și tehnologia Power Boost permit utilizarea spălării cu înaltă presiune pentru o curățare mai precisă. Extrageți apă din rezervor, de exemplu.
Alimentare cu baterie pentru confort sporit
Datorită bateriilor integrate, duza de pulverizare poate fi utilizată în orice loc și în orice moment, chiar și fără conectarea la sursa de alimentare. Vă puteți spăla cu ușurință mașina chiar dacă locuiți în blocul turn. Bateriile detașabile sunt plasate în partea de jos – le puteți scoate rotind capacul spre stânga. În partea din față a bateriilor este portul de tip C la care trebuie să conectați cablul de încărcare.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 11 Feb 2024, 05:06
6
vizualizări